Η μοναδική…πιστολιά του «Σερίφη» (VIDEO)

Η μοναδική…πιστολιά του «Σερίφη» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σπάνιο για παίκτες που φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ για μία και μόνο σεζόν, να προλάβουν να αγαπηθούν από τον κόσμο, να εντυπωσιάσουν με τα επιτεύγματα τους και να μνημονεύονται ακόμα και αρκετά χρόνια έπειτα. Εκτός εάν πρόκειται για έναν παίκτη με την ποιότητα και την κλάση του σούπερ Κάρλος Γκαμάρα. Ο Παραγουανός αμυντικός που φόρεσε μια σεζόν τη φανέλα της ΑΕΚ, εκτόξευσε ξανά την καριέρα του και αναγνωρίστηκε απ’ όλους ως έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών που πάτησαν ελληνικό γήπεδο.

Μια μέρα σαν σήμερα του 2001, ο «σερίφης» έριξε και τη μοναδική…πιστολιά του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ηταν ο επαναληπτικός με τη βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με την Ενωση να έχει νικήσει με 3-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εν μέσω καταγγελιών για…λαγουδάκια που στάλθηκαν στον Ολλανδό διαιτητή, η ΑΕΚ μπήκε στην παγωμένη Βουλγαρία και έπαιξε όπως χρειαζόταν. Ο Γκαμάρα σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 0-1, κόβοντας τα πόδια των Βούλγαρων, που κατάφεραν απλά να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X