Απίστευτο: Δεν βγάζουν το σκεπτικό της απόφασης που έριξε την ΕΠΟ!

Απίστευτο: Δεν βγάζουν το σκεπτικό της απόφασης που έριξε την ΕΠΟ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο μήνες μετά την απόφαση που ακύρωσε τις προγραμματισμένες εκλογές της ΕΠΟ, το σκεπτικό που άλλαξε την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου προς την κάθαρση, παραμένει μυστικό για τους ενδιαφερόμενους.

Σε μια εβδομάδα συμπληρώνονται δύο μήνες από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που άλλαξε την ιστορία της ΕΠΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου εν γένει, κάνοντας κατά πλειοψηφία δεκτή την αίτηση του σωματείου Κηφισιά, ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες για τις 25.10.2016 εκλογές και διορίζοντας προσωρινή διοίκηση για  για να διενεργήσει εκλογές σε δύο μήνες με βάση τα προβλεπόμενα στον αθλητικό νόμο.

Ως γνωστόν η απόφαση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση της FIFA και το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ.

Ωστόσο, παρότι οι δικηγόροι του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος ήταν διάδικος και της Κηφισιάς, έχουν ζητήσει επανειλημμένα από την ΕΠΟ το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να καθορίσουν τυχόν επόμενες νομικές κινήσεις η απάντηση που παίρνουν από την ομοσπονδία είναι ότι το σκεπτικό δεν έχει ακόμα συνταχθεί διότι καθυστερεί ένας από τους διαιτητές που συμμετείχαν στην έδρα.

Παρά την κωλυσιεργία το σκεπτικό αναμένεται με ενδιαφέρον αφού υπάρχουν σκέψεις να γίνει νέα προσφυγή για μη εκτέλεση δικαστικής απόφασης.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X