Τώρα... έμπλεξε

Τώρα... έμπλεξε
Photo Credits: INTIME

Τα πράγματα στην Πολωνία δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Αυτό γιατί παρά το γεγονός πως για 25 λεπτά η Βασίλισσα ήταν σε θέση οδηγού, εν τέλει, με… καθίζηση διαρκείας στα τελευταία λεπτά, ήρθε η ήττα από την Ζιελόνα Γκόρα. Μια ήττα (78-75), η οποία περιπλέκει αρκετά τα πράγματα, ιδίως μετά τη νίκη της Λούντβιγκσμπουργκ κόντρα στην Μπεσίκτας, αλλά και το «διπλό» της Σάσαρι στην έδρα της Παρτιζάν.

Έτσι, λοιπόν, η κατάταξης σχηματίστηκε ως εξής:

[league_table 117 site_id=”2″]

Με τα αποτελέσματα αυτά η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου της, έχοντας ρεκόρ 4 νίκες και 3 ήττες. Ο δεύτερος γύρος πλησιάζει και η αρχή γίνεται στην Ουγγαρία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό Ζολνόκι (1-7). Μάλιστα, στον δεύτερο γύρο, η Ένωση θα κληθεί να κάνει τέσσερα ταξίδια, μαζί με αυτό στην Ουγγαρία. Αυτό γιατί θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, την Σάσαρι, αλλά και την Παρτιζάν την 13η αγωνιστική. Όσο για τα εντός έδρας, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σαρλερουά, που μετρά 3 συνεχόμενες νίκες, την Λούντβιγκσμπουργκ, ενώ τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ζιελόνα Γκόρα.

Ο πρώτος… τελικός!

Η κατάσταση στον όμιλο και τα νέα δεδομένα που έχουν έρθει, καθιστούν την αναμέτρηση με την Ζολνόκι (07/12, 19:00) στην Ουγγαρία ως πρόωρο τελικό για την ΑΕΚ. Η Ένωση θα μπει σε διαδικασία «must win» αγώνα, καθώς η νίκη θα της δώσει ηρεμία για να συνεχίσει την πορεία της, ενώ ενδεχόμενη ήττα από τους «κόκκινους» θα βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει δύο εξίσου σημαντικά παιχνίδια, όπως το Παρτιζάν-Λούντβιγκσμπουργκ (06/12, 19:00) και το Ζιελόνα Γκόρα-Σάσαρι (07/12, 19:00), ενώ η Μπεσίκτας θα φιλοξενήσει την Σαρλερουά (07/12, 19:00).

Το πρόγραμμα των ανταγωνιστών

Λαμβάνοντας υπόψιν πως δύσκολα η ΑΕΚ θα φτάσει την Μπεσίκτας ως το τέλος της φάσης των ομίλων, το ενδιαφέρον στρέφεται σε πέντε ομάδες. Λούντβιγκσμπουργκ (5-2), Σάσαρι, Παρτιζάν, Ζιελόνα Γκόρα και Σαρλερουά (και οι τέσσερις στο 3-4) είναι οι ομάδες που βράζουν -σχεδόν- στο ίδιο καζάνι. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, μετά τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας. όμως έχει τέσσερα αρκετά δύσκολα ταξίδια στον όμιλο. Αυτό γιατί θα ταξιδέψει σε  Σερβία (Παρτιζάν), Ουγγαρία (Ζολνόκι), Ελλάδα (ΑΕΚ) και θα τελειώσει τις υποχρεώσεις της στην Πόλη (Μπεσίκτας). Την ίδια στιγμή θα υποδεχτεί τρεις ομάδες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα (Ζιελόνα Γκόρα, Σαρλερουά και Σάσαρι).

Η ιταλική ομάδα, μετά το «διπλό» στην έδρα της Παρτιζάν αναθάρρησε για τα καλά. Τα επόμενα δύο παιχνίδια της, με Ζιελόνα Γκόρα (εκτός) και Ζολνόκι (εντός) κρίνονται κομβικά για τη συνέχεια, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η αναμέτρηση κόντρα στην Σαρλερουά, στο Βέλγιο. Ακολουθούν 3 άκρως απαιτητικά παιχνίδια, (εντός με ΑΕΚ και δύο εκτός με Μπεσίκτας και Λούντβιγκσμπουργκ), ενώ οι υποχρεώσεις στον όμιλο ολοκληρώνονται με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν.

Έχοντας δώσει 3 εντός έδρας παιχνίδια στον πρώτο γύρο, η Παρτιζάν θα δώσει 4 εντός έδρας αναμετρήσεις. Οι δύο μάλιστα, «κολλητές». Η ομάδα του Αλεξάνταρ Ντζίκιτς θα υποδεχτεί Λούντβιγκσμπουργκ και Μπεσίκτας, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Πολωνία, για να αντιμετωπίσει την Ζιελόνα Γκόρα. Ακολουθούν η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζολνόκι και εκτός με την Σαρλερουά, πριν υποδεχτεί την Ένωση, την 13η αγωνιστική. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται για την Παρτζάν με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σάσαρι.

Η ήττα από την Σαρλερουά (86-69) έμοιαζε καταστροφική για την Ζιελόνα Γκόρα, όμως το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ (78-75), την έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Την ίδια στιγμή που και αυτή έχει να δώσει 4 εντός έδρας παιχνίδια στον δεύτερο γύρο. Αυτά κόντρα σε Σάσαρι, Παρτιζάν, Μπεσίκτας και Σαρλερουά, ενώ στα ταξίδια της περιλαμβάνονται οι αναμετρήσεις με Λούντβιγκσμπουργκ, Ζολνόκι και ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική.

Τέλος, η Σαρλερουά μπήκε στο κόλπο, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες των τελευταίων αγωνιστικών. Το πρόγραμμά της παραμένει δύσκολο, όμως, καθώς τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει Μπεσίκτας και ΑΕΚ, εκτός έδρας, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτεί την Σάσαρι. Εν συνεχεία, θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το παιχνίδι με την Λούντβιγκσμπουργκ, πριν υποδεχτεί την Παρτιζάν. Η προτελευταία αγωνιστική θα την βρει στην Πολωνία για το παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα, ενώ η αυλαία στον όμιλο θα πέσει κόντρα στην Ζολνόκι, μπροστά στο κοινό της!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X