Στο μικροσκόπιο οι 10 κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα

Στο μικροσκόπιο οι 10 κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων του Champions League πέρασε και άφησε.. πικρή γεύση στην Βασίλισσα. Η Ένωση για 25 λεπτά ήταν ανώτερη της Ζιελόνα Γκόρα, το έδειξε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα της στη διοργάνωση.

Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν διαφορετική κατάληξη και η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς να είχε σταθεροποιηθεί για τα καλά στην δεύτερη θέση.

Ας δούμε, όμως, έναν προς έναν τους 10 παίκτες της Βασίλισσας που έπαιξαν στην Πολωνία, μέσα από το enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ κόντρα στους Πολωνούς. Έδειξε ορεξάτος και προσπαθούσε να ωθήσει τους συμπαίκτες του από τα πρώτα λεπτά. Από τους λίγους που πάλεψαν ως τα τελευταία δευτερόλεπτα, δείχνοντας διάθεση να ανατρέψει το παιχνίδι.

Ντούσαν Σάκοτα: Εκ των κορυφαίων για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο αρχηγός πάλεψε πολύ, είχε τσαμπουκά και πείσμα και παρά το γεγονός πως το παιχνίδι έδειχνε να χάνεται στα τελευταία λεπτά, δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Δεν απέφυγε τα λάθη, όμως, ιδίως στο αμυντικό κομμάτι.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Από τις μέτριες εμφανίσεις του «Μίνια». Επιθετικά ήταν ακίνδυνος και αρκετά άστοχος, ωστόσο με το πείσμα και την προσπάθειά του κατάφερε να ανανεώσει επιθέσεις για την Ένωση. Είχε κι αυτός «θέματα» με τους Κελάτι και Μουρ σε όλο το παιχνίδι.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: Στο διάστημα που αγωνίστηκε προσέφερε αρκετά. Έβαλε το σώμα του στη… φωτιά, ενώ προσπάθησε να δημιουργήσει φθορά στους αντιπάλους ψηλούς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε, αν και θα μπορούσε να πάρει λεπτά συμμετοχής, με την εικόνα που είχε δείξει στο πρώτο μέρος.

Μάικλ Ντίξον: Μπήκε φουριόζος και ορεξάτος. Είχε τρομερή επαφή με το καλάθι σε όλο το παιχνίδι, ενώ δεν σταμάτησε να «εκτελεί». Ήταν σε καλή βραδιά, όμως στην άμυνα είχε τα… θέματά του και δεν κατάφερε να περιορίσει τα αντίπαλα γκαρντ. Το θετικό, όμως, είναι πως επέστρεψε στις άκρως παραγωγικές εμφανίσεις και αυτό «μιλά» από μόνο του.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Μπήκε στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου για 43 δευτερόλεπτα. Εκτός ρυθμού ο «Λάρυ» δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανένα σημείο όσο αγωνίστηκε, ενώ δεν απέφυγε τα λάθη.

Ράνταλ Φάλκερ: Αμυντικά πάλεψε αρκετά και στα πρώτα λεπτά ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ. Επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνος, ενώ δεν έβαλε ούτε τις βολές (0/3). Όσο κουραζόταν η άμυνα της Βασίλισσας κοντά στο καλάθι γινόταν ευάλωτη και αυτό φάνηκε σο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου ο Ντζούρισιτς έκανε… πάρτι.

Νίκολα Ιβάνοβιτς: Για μία ακόμα βραδιά σε πολύ κακή κατάσταση ο Μαυροβούνιος. Δεν κατάφερε να συνεισφέρει στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα ο Φλόρενς του δημιούργησε πολλά προβλήματα. Περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Διονύσης Σκουλίδας: Ξεκίνησε στην πεντάδα, δείγμα του πόσο τον πιστεύει και τον υπολογίζει ο Ζντοβτς. Πάλεψε πολύ στην άμυνα και έβγαλε ενέργεια. Στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να συνεισφέρει.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Ο Αμερικανός το πάλεψε αρκετά όσο αγωνίστηκε. Έδωσε μάχες με τον Χρτσανιουκ και τον Γκροσίτσκι, ενώ προσπαιθούσε να περιορίσει τον Ντραγκίσεβιτς και τον Ντζούρισιτς, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Αμυντικά δεν είχε τις βοήθειες που θα ήθελε, αν και προσπάθησε αρκετά να… καμουφλάρει το πρόβλημα στη θέση «5».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X