Η ΑΕΚ ανακοίνωσε Σαμαρά

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε Σαμαρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σαμαρά

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του enwsi.gr για την επιστροφή του Γιώργου Σαμαρά στον πάγκο της ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: “Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Σαμαρά ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ σε μια δύσκολη συγκυρία.

Ένας γνώριμος προπονητής στην οικογένεια της ΑΕΚ ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας και την περίοδο 2011. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του. Ο Γεώργιος Σαμαράς γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1962. Από το 1987 μέχρι το 2001 εργάσθηκε στην Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ενώ την τελευταία 6ετία είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των περιφερειακών πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.

Διετέλεσε αθλητής και αρχηγός της ΑΕ Γαλατσίου από το 1978 έως και το 1986, με την οποία κατέκτησε έξι πρωταθλήματα. Από το 1986 ασχολήθηκε με την προπονητική καθοδηγώντας τις ομάδες της ΑΕ Γαλατσίου, του ΟΦ Νέας Ιωνίας, του ΟΦ Χολαργός, του ΝΕΦΟ Νικηφόρος, της ΑΕΚ, του ΑΟ Νεάπολης και του ΖΑΟΝ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2002.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X