Εδώ υπερέχει η ΑΕΚ!

Αλλάζει νοοτροπία, ανεβαίνει επίπεδο
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό, πλησιάζει και η ΑΕΚ πάει με όλα τα… όπλα της στη «μάχη» του ΣΕΦ! Η Βασίλισσα φιλοδοξεί να παλέψει μέχρι τέλους την αναμέτρηση, ώστε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο. Εξάλλου, μαζί με τους Πειραιώτες είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Βασίλισσα ξέρει πως δεν έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, όμως είναι ομάδα που έχει και τον τρόπο, αλλά και την ποιότητα να παλέψει μέχρι τέλους στο ΣΕΦ. Για τον λόγο αυτό, ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θέλουν να «χτυπήσουν» οι παίκτες με τα… όπλα που διαθέτει η ομάδα στην φαρέτρα της. Και αυτά δεν είναι και λίγα…

Ας ξεκινήσουμε, όμως από το πιο σημαντικό όλων. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 60,2 πόντους παθητικό σε επτά παιχνίδια, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός δέχεται 67,4 πόντους κατά μέσο όρο! Παράλληλα, η Βασίλισσα είναι πιο εύστοχη από τους Πειραιώτες στα δίποντα. Αυτό γιατί μετρά 134 εύστοχα σε 225 προσπάθειες, ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αριθμεί 129/244. Παράλληλα, η ΑΕΚ είναι ομάδα που αρέσκεται στο να πιέζει την μπάλα. Αυτό οδηγεί σε πολλά κλεψίματα, με την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς να είναι πρώτη στον τομέα αυτό με 63, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 47. Τέλος, οι δύο ομάδες είναι οι πιο… προσεκτικές στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να έχει 82 λάθη και την ΑΕΚ 83.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X