Ντίξον στο enwsi.gr: «Αποφασισμένοι για νίκη στο ΣΕΦ» (VIDEO)

Ντίξον στο enwsi.gr: «Αποφασισμένοι για νίκη στο ΣΕΦ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ ήταν να επιστρέψει στις νίκες στο Champions League. Το αποτέλεσμα στην Γερμανία, κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ, δεν άφηνε περιθώρια για απώλειες και έκανε ιδιαιτέρως σημαντική την αναμέτρηση με την σερβική ομάδα.

Αυτό το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα φρόντισαν να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ακόμα και όταν οι φιλοξενούμενοι πλησίαζαν στο σκορ, η Βασίλισσα έβρισκε λύσεις και έφτανε στο αντίπαλο καλάθι. Και κάπως έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα (91-81), το οποίο εδραιώνει στην δεύτερη θέση την Βασίλισσα.

Ο Σλοβένος προπονητής είδε αρκετούς από τους παίκτες του να έχουν εξαιρετικό πρόσωπο, με τον Μάικλ Ντίξον να είναι ένας εξ αυτών. Ο Αμερικανός γκαρντ προσέφερε αρκετές όμορφες φάσεις, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 15 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ, όντας καταλυτικός για την έκβαση της αναμέτρησης.

Μιλώντας στο enwsi.gr εστίασε στην αντίδραση που είχε η Βασίλισσα στα ξεσπάσματα των Σέρβων, αποθέωσε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ δεν κρύφτηκε, σε ερώτηση σχετικά με το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (26/11, 19:00).

Όλα ξεκίνησαν από την αναμέτρηση η οποία είχε ολοκληρωθεί, με τον βραχύσωμο γκαρντ να τονίζει πως «παλέψαμε σκληρά. Μπήκαμε για τη νίκη στο παρκέ και οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ και σπουδαία δουλειά. Είχαμε κάποια άσχημα διαστήματα στην άμυνα, αλλά αυτό θα συνέβαινε, όμως, γιατί η Παρτιζάν είναι πολύ καλή ομάδα. Κερδίσαμε και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Το παιχνίδι δυσκόλεψε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Ντίξον να τονίζει πως «Έβαλαν τα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο. Όπως προείπα, είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάποιους ταλαντούχους παίκτες», για να επισημαίνει πως «προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε και παλέψαμε σκληρά. Έβαλαν δύσκολα σουτ, όμως όπως έχουμε δείξει και άλλες φορές ήμασταν έτοιμοι για την αντίδρασή τους και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Επόμενο παιχνίδι για την Βασίλισσα αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος, άλλωστε, ζήτησε -με τον τρόπο του- τη νίκη στο ΣΕΦ, με τον ίδιο να είναι ξεκάθαρος «Φυσικά και είμαι έτοιμος για νίκη! Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι που έρχεται. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, όμως είμαστε αποφασισμένοι να πάμε στο ΣΕΦ και να κάνουμε αυτό που πρέπει!»

Το παιχνίδι με την Παρτιζάν είχε τις δυσκολίες του και αυτό είχε… ευεργετικές συνέπειες στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ και αυτό πιθανότατα να συμβεί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Κόντρα στην Παρτιζάν έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. Ανεξάρτητα από τη ροή που έχει ένα παιχνίδι, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επόμενη κατοχή».

Κλείνοντας την κουβέντα, στάθηκε και στην παρουσία του «έκτου παίκτη», του κόσμου: «Αγαπώ τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι σπουδαίοι. Είναι ο καλύτερος λαός ομάδας που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου. Απολαμβάνω να παίζω γι αυτούς, όσο απολαμβάνουν εκείνοι το να με βλέπουν», ήταν τα λόγια του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X