Σε πυροσβεστική και εισαγγελέα τα δημοσιεύματα κατά του Μπίκα!

Το πόρισμα της πυροσβεστικής αναφέρει εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «εμπρηστικά» δημοσιεύματα, προερχόμενα από ΜΜΕ «ερυθρόλευκης» αποχρώσεως, που στοχοποιούσαν τον Γιώργο Μπίκα και την οικία του στη Χαλκιδική, η οποία λίγες μέρες μετά έπεσε θύμα εμπρησμού με αποτέλεσμα να παραιτηθούν από την ΚΕΔ τόσο ο ίδιος όσο και οι κ.κ. Τσαχειλίδης και Καλύβας, βρίσκεται στα χέρια της Πυροσβεστικής και σύμφωνα με πληροφορίες και στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα, στον οποίο παραδόθηκε το πόρισμα που κάνει λόγο για εμπρησμό.

Υπενθυμίζεται ότι για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, στα οποία είχε αναφερθεί αναλυτικά το SDNA, έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα και από τον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών. Είναι φανερό από τις εξελίξεις ότι οι Αρχές κινητοποιούνται σοβαρά προκειμένου να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της ενέργειας.

Επίσης, στα χέρια του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσου, βρίσκεται στικάκι με βίντεο και φωτογραφίες από τις καταστροφές που προκάλεσε η πυρκαγιά, με τον Μπίκα να περιμένει την άμεση ενεργοποίηση της οικονομικής βοήθειας που έχει αποφασίσει η ΕΠΟ, ώστε να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου το σπίτι του να γίνει ξανά κατοικήσιμο.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον εμπρησμό η οικία του Μπίκα φυλάσσεται από την Αστυνομία, αλλά πλέον το κακό έχει γίνει.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X