Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ η οποία γνώρισε την ήττα με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής με τον Δούκα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ στη συνέχεια «πλήρωσε» τα λάθη και τα κενά της στην άμυνα. Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ καθώς ο Σκουτέλης σε μια προσπάθεια να διώξει πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δέχτηκε δύο γκολ σε άδειο τέρμα με το 3-0 να είναι και το τελικό σκορ. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η «Ένωση» υποχώρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς ενώ ο Δούκας ανέβηκε στην κορυφή με 25.

ΑΕΚ: Αχής, Θεοφίλου, Παπαευστρατίου, Ηλιάδης, Αρτινός, Ζιάκας, Θεοδωρόπουλος, Συκαράς, Σκουτέλης, Στουπάθης, Κατσάμπας, Ταρνανίδης, Ασημακόπουλος και Βλυσίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X