Η ΑΕΚ κόντρα στο... παρελθόν της

Η ΑΕΚ κόντρα στο... παρελθόν της
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών είναι προ των πυλών και η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει δίχως απώλειες την πορεία της στο πρωτάθλημα της Basket League. Άλλωστε, το δέλεαρ της παραμονής στην κορυφή είναι μεγάλο για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Λούντβιγκσμπουργκ, μεσοβδόμαδα.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα, σε σχέση με την αναμέτρηση της Γερμανίας. Όλα αυτά απέναντι σε τρία πρόσωπα, τα οποία στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Το enwsi.gr τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει.

Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Βετούλας. Ο Πατρινός προπονητής ήταν παίκτης της Ένωσης τη σεζόν 2006-07, την τελευταία ελληνική της καριέρας του. Είχε σημαντικό μερίδιο στην προσπάθεια της ΑΕΚ, όμως η Ένωση εκείνης της σεζόν δεν ξέφυγε από την μετριότητα. Έκτοτε, ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Αντρέα Ματζόν και πλέον «χτίζει» τη δική του καριέρα, ως head coach.

Μία σεζόν αργότερα ο Άγγελος Τσάμης φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος. Η έλευση του Δημήτρη Δρόμου, στα διοικητικά της ΚΑΕ έφερε νέο αέρα και ταυτόχρονα πολλά νέα πρόσωπα. Ο έμπειρος γκαρντ ήταν ένα εξ αυτών, όμως δεν.. στέριωσε στην Βασίλισσα, αποχωρώντας το καλοκαίρι του 2008.

Τελευταίος και ταυτόχρονα ο πιο πρόσφατος ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο «Σάρι» φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα για δύο χρόνια. Από το 2014 έως το 2016 προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα στην φροντ λάιν. Οι διαδοχικοί τραυματισμοί, αλλά και οι αλλαγές που έγιναν εντός των τειχών τον έκαναν να… χάσει τον βηματισμό του και το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή, κατηφορίζοντας για την αχαϊκή πρωτεύουσα!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X