Να μην την... πατήσει όπως στη Γερμανία

Την «χτύπησε» στην αδυναμία της
Photo Credits: INTIME

Στην αναμέτρηση με την Λούντβιγκσμπουργκ η ΑΕΚ έκανε αρκετά λάθη. Τόσα πολλά μάλιστα, ώστε να φτάσει σε σημείο να ηττηθεί στο φινάλε του αγώνα και να γνωρίσει την δεύτερη ήττα της στο Champions League και δεύτερη συνολικά στη σεζόν, Κανείς, όμως δεν μένει παραπάνω στο αρνητικό αποτέλεσμα της Γερμανίας, καθώς η συνέχεια είναι δύσκολη και επιφυλάσσει διαδοχικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

Κόντρα στον Προμηθέα η Βασίλισσα έχει την ευκαιρία να… ξεσπάσει για την ήττα της την περασμένη Τετάρτη. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς να μην επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα του Champions League. Πρώτο και σημαντικότερο λάθος ήταν η επιμονή στο σουτ τριών πόντων, ειδικά από τη στιγμή που η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στο καλάθι. Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό ήταν η αντιμετώπιση των ψηλών του αντιπάλου. Ο Προμηθέας βασίζει πολλά στους Μουχάμαντ Φαγιέ και Καβέλ Τζόνσο και η ΑΕΚ Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, εάν θέλει να συνεχίσει αήττητη την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να κυκλοφορεί τη μπάλα με ηρεμία και να μην μένουν στατικοί οι παίκτες της Βασίλισσας. Σε πολλές περιπτώσεις, κόντρα στη ΛΟύντβιγκσμπουργκ, η ΑΕΚ δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση και αυτό ήταν απόρροια του τρόπου με τον οποίο δημιουργούσε καταστάσεις. Άπαντες, όμως, έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους και θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X