Αχής στο enwsi.gr: "Νίκη για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας"

Ήττα στην πρεμιέρα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αχής θα αποτελέσει και σήμερα ένα από τα βασικά «όπλα» της ΑΕΚ για να μπορέσει να πανηγυρίσει την 9η νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο enwsi.gr τόνισε πως αν θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να εμφανιστούν έτοιμοι: «Η πορεία της ομάδας σε καθαρά αγωνιστικούς όρους είναι αυτή που θα περιμέναμε σε μεγάλο βαθμό αν και στην μοναδική ήττα που έχουμε κάνει με την Αθήνα 90 θεωρώ ότι αν το παιχνίδι γινόταν μετά από λίγο καιρό θα παρουσιαζόμασταν πολύ διαφορετικοί. Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Δούκα παίζουμε με μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ, ειδικά με τους 2 ξένους που έχουν, δίνουν μια τρομερή ποιότητα στο παιχνίδι τους, αλλά εάν θέλουμε να λέμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε διεκδικητές του τίτλου σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι. Σαφώς και θέλουμε τη νίκη που πλέον θα μας φέρει στην πρώτη θέση με ίδιους αγώνες και σαφώς θέλουμε να μετρήσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Να δούμε πιθανές αδυναμίες και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για τα πλει-οφ που είναι και η ουσία όλης της σεζόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X