Βασιλάκης: «Αγωνιστικά υπήρξαν λάθη από όλους, να τους δώσουμε μια πίστωση χρόνου»

Βασιλάκης: «Αγωνιστικά υπήρξαν λάθη από όλους, να τους δώσουμε μια πίστωση χρόνου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:
Για την επιλογή Τριτσώνη-Κουκουλάκη: «Αφού δεν έβρισκαν παλιούς να βάλουν μπήκαν οι καινούριοι. Και οι δύο δεν έχουν ούτε ένα χρόνο που σταμάτησαν από τα γήπεδα. Αυτό δεν λέει τίποτα, η επιτροπή που αποφάσισε θεώρησε ότι τα παλιά στελέχη δεν είχαν ανταπόκριση. Ο κ.Ψυχομάνης ακούστηκε όπως και ο κ.Μπίκας που είχε αναλάβει στο παρελθόν. Όσον αφορά το ήθος και τη μόρφωση δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς κάτι στους Τριτσώνη-Κουκουλάκη».

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Αυτό που φοβάμαι ότι ίσως δεν μπορέσουν να κάνουν αλλαγές στους πίνακες. Θα τους δώσει τη δυνατότητα η Επιτροπή Εξομάλυνσης τη δυνατότητα να κάνουν τομές; Ή θα αρκεστούν στα άτομα που υπάρχουν;»

Για τον Τριτσώνη και τις διαιτησίες που έχει κάνει στο παρελθόν: «Αγωνιστικά υπήρξαν λάθη από όλους. Άλλαξε η σελίδα, τώρα υπάρχει η διοίκηση όμως όπως προείπαμε. Η νωπή η φανέλα που έχουν αφήσει, ο κανονισμός προέβλεπε να έχουν σταματήσει δύο χρόνια».

Ο Περικλής Βασιλάκης συνέχισε: «Οι κανονισμοί υπάρχουν απλά σαν κείμενα και δεν τους τηρούν, και αυτό είναι άσχημα πράγματα. Το ζητούμενο είναι να κοιτάξουμε μπροστά, αν οι ομάδες δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν τότε δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο με ηρεμία. Το θέμα δεν είναι οι 4 μεγάλοι, αλλά κυρίως οι μικροί που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά».

Για το αν κινδυνεύει εφόσον κάνει τομές η νέα ΚΕΔ: «Είναι μια παράμετρος ακόμη. θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, όπως συνέβη με τον κ.Μπίκα και τον κ.Τσαχειλίδη. Θα πρέπει να τους δώσουμε μια πίστωση χρόνου αν και γνωρίζουν τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ξεχάσουν τις προσωπικές σχέσεις τους με τους νυν διαιτητές αλλά να κοιτάξουν το καλό της διαιτησίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X