Με δανεικούς θα τη βγάλει ο Ιβάν

Με δανεικούς θα τη βγάλει ο Ιβάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει Ιανουαρίου με κατασκοπεία στα Βαλκάνια και σκέψεις για δανεικούς με οψιόν αγοράς.

Η λίστα του Λούμπος Μίχελ περιλαμβάνει παίκτες για κάθε γούστο του Ιβάν Σαββίδη. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν με αγορά δικαιωμάτων και απαιτούν το χέρι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να μπει βαθιά στην τσέπη. Περιπτώσεις που το κόστος απόκτησης δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά εγείρουν ερωτηματικά για την ποιότητά τους. Κι ακόμη, δανεικούς από μεγάλες ομάδες.

Οι δανεισμοί είναι μία λύση που στον ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά κι αυτό γιατί δίνει τη δυνατότητα να έρθουν στην ομάδα παίκτες μεσούσης της περιόδου-και με τη γνωστή πίεση χρόνου που υπάρχει-που θα περάσουν ένα διάστημα κρίσης μέχρι να παρθεί απόφαση για την οριστική απόκτησή τους.

Επί ημερών Σαββίδη, υπάρχουν περιπτώσεις δανεικών όπως ο Στοχ και ο Ινσαουράλδε που άφησαν πολύ καλό αποτύπωμα. Φυσικά, το κομβικό σημείο είναι οι ρήτρες αγοράς που μπαίνουν κι αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πετύχει ρεαλιστικές συμφωνίες για να μπορεί να αγοράσει τους παίκτες.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει κάνει επαφές με ομάδες (παράδειγμα η Πόρτο) και ατζέντηδες και γι’ αυτό το ενδεχόμενο και θα παρουσιάσει τις εισηγήσεις του στον Ιβάν Σαββίδη που θα δώσει την τελική έγκριση για όλες τις κινήσεις.

“Κατασκοπεία” στα Βαλκάνια

Εξάλλου, μέσα στο Σαββατοκύριακο, απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν παιχνίδια σε πρωταθλήματα βαλκανικών χωρών και θα ενημερώσουν για τις εντυπώσεις τους τον Λούμπος Μίχελ. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει συλλέξει στοιχεία για την περίπτωση του Κλαούντιου Κεσέρου της Λουντογκόρετς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X