Για ένα ακόμη "διπλό" κόντρα στον Φοίβο Συκεών

Εικόνες από το ΑΕΚ -ΑΕ.Σ.Χ Πυλαίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μια εβδομάδα διακοπή το πρωτάθλημα χάντμπολ ξεκινάει με την ΑΕΚ να έχει σήμερα μια ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Φοίβο Συκεών στις 18:00 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο να φύγει «αλώβητη» από μια ακόμη έδρα. Η αποστολή αναχώρησε χθες το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη με τον προπονητή, Κώστα Τούτση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της και να πάρει δύο ακόμα βαθμούς που θα την διατηρήσουν σε τροχιά κορυφή. Από την άλλη πλευρά ο Φοίβος έχει δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Τούτσης επεσήμανε για το παιχνίδι: «Είχαμε καλό ρυθμό πριν την διακοπή, πιστεύω να μην μας επηρεάσει. Την περασμένη εβδομάδα δουλέψαμε καλά. Ο Φοίβος είναι επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να έχουμε υψηλά στάνταρ στο ματς για να πάρουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε διάρκεια στο πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X