Τούτσης στο enwsi.gr: "Θα πάρουν ευκαιρίες όλα τα παιδιά"

Τούτσης στο enwsi.gr: "Θα πάρουν ευκαιρίες όλα τα παιδιά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγες ημέρες όπως πρώτο έγραψε το enwsi.gr ο Κώστας Τούτσης έκανε την αρχή καλώντας τους νεαρούς Μαριάνο Περτσάκου και Νικήτα Σίμο στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ.

Οι παίκτες της Παιδικής ομάδας είχαν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από το ανδρικό τμήμα ωστόσο σίγουρα στο μέλλον θα έχουν κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες. Δεν θα είναι και οι μόνοι καθώς σκοπός του προπονητή της ΑΕΚ είναι σταδιακά να περάσουν και άλλα παιδιά για να πάρουν μια γεύση από το ανδρικό τμήμα δίνοντας τους έτσι ένα ισχυρό κίνητρο για να δουλεύουν και να προσπαθούν περισσότερο.  Ο ίδιος σχολίασε στο enwsi.gr την κίνηση του να προωθήσει τους Περτσάκου και Σίμο τονίζοντας: «Θα προσπαθήσω σιγά –σιγά να περάσω και τα υπόλοιπα παιδιά από τις προπονήσεις της ομάδας για να πάρουν μια γεύση από το κλίμα και την λειτουργία του ανδρικού τμήματος και να τους δώσουμε ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X