Σε ρυθμούς Πανελληνίου οι αθλητές powerlifting της ΑΕΚ

ΑΕΚ για μεγάλα πράγματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τριαθλητές της ΑΕΚ με αρχηγό τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Κολοκοτρώνη βρίσκονται σε περίοδο σκληρής προετοιμασίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Δυναμικού τριάθλου.

Ο αγώνας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και οι αγώνες θα έχουν πολύ υψηλό επίπεδο, διότι θα κριθούν οι αποστολές της Εθνικής ομάδας για τα πρωταθλήματα του εξωτερικού, σε πανευρωπαϊκό με βαλκανικό. Η ΕΟΔΤ διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς είναι η μόνη ομοσπονδία στη χώρα μας και η πρώτη που ιδρύθηκε και έδωσε το ονομα στο Powerlifting ως Δυναμικο Τριαθλο. Οι συμμετοχες θα ειναι παρα πολλες και οι αθλητες θα χωριστουν σε γκρουπ για την ομαλη διεξαγωγη των αγωνων. Πρόκειται για πανω απο 20 ενεργα σωματεια εκ των οποιων στα περισσοτερα ηγουνται παλαιοι προπονητες και πρωταθλητες της αρση ςβαρων και των ριψεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X