Άμυνα, το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας

Άμυνα, το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Ο τρόπος, αλλά και η συχνότητα με την οποία σκοράρει η ΑΕΚ είναι… αξιοπρόσεκτη. Η Βασίλισσα, άλλωστε φροντίζει να «εκτελεί» κάθε αντίπαλό της, όποια κι αν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Είτε με δίποντα, είτε με τρίποντα, είτε με σουτ από μέση απόσταση, είτε στο ζωγραφιστό. Η ΑΕΚ έχει… ποικιλία στο παιχνίδι της, έχει παίκτες να ανταποκριθούν σε αυτά που τους ζητάει ο Γιούρι Ζντοβτς και αυτό φαίνεται στο παρκέ.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένας πολύ βασικός παράγοντας της ως ώρας πολύ καλής εκκίνησής της στη σεζόν. Αυτός, φυσικά είναι η αμυντική προσήλωση των παικτών εντός παρκέ. Η άμυνα είναι το μεγάλο σημείο αναφοράς της ομάδας είτε παίζει με τα Τρίκαλα, είτε με την Σάσαρι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μόλις σε 2 παιχνίδια έχει δεχθεί πάνω από 60 πόντους τη φετινή σεζόν. Κόντρα σε Μπεσίκτας (78-88) και Ρέθυμνο (80-62), στο ΟΑΚΑ, όπου παράλληλα φρόντισε να δείξει πολύ καλό πρόσωπο.

Ο τρόπος που αμύνεται όλη η πεντάδα δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και βλέπουν τους κόπους τους να γίνονται πράξη εντός παρκέ. Οι 58 πόντοι παθητικό απέναντι στην Σάσαρι ήταν η καλύτερη απάντηση, σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ταχυτήτων. Η ΑΕΚ, όμως φρόντισε να βάλει τους όρους της στο παρκέ και μέσα από την άμυνα να φτάσει σε μία ακόμα άνετη εμφάνιση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X