Το βάρος στον Μαυροειδή, «βοήθειες» από Ουίλιαμς, «Μίνια»

Το βάρος στον Μαυροειδή, «βοήθειες» από Ουίλιαμς, «Μίνια»
Photo Credits: INTIME

Ο Ράνταλ Φάλκερ θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες, με μυικό σπασμό στη μέση, ένα χτύπημα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Σάσαρι, στο πλαίσιο του Basketball Champions League. Όπως είναι φυσιολογικό, λοιπόν, τα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς, ενόψει της συνέχειας, αναπροσαρμόζονται, ώστε να καλυφθεί το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην φανεί η απουσία του 31χρονου σέντερ.

Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μαυροειδής αναμένεται να είναι το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας στη θέση «5». Ο «Μαύρο» έχει βρει τα πατήματά του, αλλά και τον καλό εαυτό του, τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ κόντρα στην ιταλική ομάδα ήταν άκρως ουσιαστικός, έχοντας 10 πόντους και 6 ριμπάουντ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως θα παίζει… μόνος του όλο το 40λεπτο. Με τους Τσαλμπούρη και Χαριτόπουλο να βρίσκονται στην δωδεκάδα, ως εναλλακτικές, με σκοπό να δίνουν «ανάσες» στον Έλληνα σέντερ, η απουσία του Φάλκερ καλύπτεται σε πρώτη φάση.

Επιπλέον, στην ίδια θέση μπορούν να ανταποκριθούν, υπό προϋποθέσεις και οι Τζαουάντ Ουίλιαμς και Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο «Μίνια» άλλωστε, έχει την ικανότητα να παίξει από τη θέση «3», ως και τη θέση »5», αναλόγως τα συστήματα τα οποία βρίσκονται στο παρκέ εκείνη την ώρα. Όπως και να’χει ο Ζντοβτς καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για το κενό του Φάλκερ, ώστε να το καλύψει με τον καλύτερο τρόπο ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X