Επιθετική πολυφωνία που «διαλύει» κάθε άμυνα

Επιθετική πολυφωνία που «διαλύει» κάθε άμυνα
Photo Credits: INTIME

Κόντρα στη Σάσαρι το… δείγμα μόνο θετικό ήταν για την ΑΕΚ. Σε όλους τους τομείς, η Βασίλισσα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην ιταλική ομάδα. Στην άμυνα είχε συνέπεια και κατάφερε να κρατήσει πολύ χαμηλά τους παίκτες του Πασκίνι. Στην επίθεση έκανε όλα όσα έπρεπε για να… απλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την κατάσταση. Και το κατάφερε, καθώς ο Γιούρι Ζντοβτς μοίρασε τον χρόνο και είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζήτησε.

Άλλωστε, η Ένωση ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 από τους 11 παίκτες της να βρίσκουν το καλάθι. Οι Λαρεντζάκης και Φάλκερ (που έπαιξε ελάχιστα λόγω του τραυματισμού του) είχαν από 2 πόντους ο καθένας, με τους υπόλοιπους να συμβάλουν λίγο περισσότερο. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, ώστε μια πεντάδα παικτών να μετρά διψήφια νούμερα στο επιθετικό κομμάτι. Οι Ουίλιαμς (15), Ντίξον (13), Ούκιτς (11), Σάκοτα (10) και Μαυροειδής (10) ήταν σε πολύ καλή βραδιά και το έδειξαν εντός παρκέ. Έδωσαν πολλές λύσεις και δεν με την εμπειρία τους κατάφεραν να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Αυτό που φάνηκε περίτρανα, πάντως, για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πως η ΑΕΚ διαθέτει μια πλειάδα παικτών που μπορούν να κάνουν… ζημιές στον αντίπαλο και αυτό την καθιστά πολύ επικίνδυνη είτε μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα, είτε μιλάμε για Basketball Champions League.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X