Σάκοτα στο enwsi.gr: »Σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ» (VIDEO)

Σάκοτα στο enwsi.gr: »Σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από την ήττα κόντρα στην Μπεσίκτας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο στόχος της ΑΕΚ κόντρα στην Σάσαρι ήταν ένας και… ξεκάθαρος: Η επιστροφή στις -ευρωπαϊκές- επιτυχίες απέναντι σε μια ομάδα με ίδιους στόχους στον όμιλο. Μόνο που η Βασίλισσα φρόντισε να δείξει ποιος είναι το… αφεντικό.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς πήρε τα ηνία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο. Κάπως έτσι έφτασε στο 3-1 στον όμιλο, δείχνοντας εικόνα μεγάλης ομάδας. Σε όλο αυτό συνέβαλε ο αρχηγός! Ο Ντούσαν Σάκοτα πραγματοποίησε εμφάνιση αντάξια του επιπέδου του, δίνοντας ώθηση στην ομάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο enwsi.gr για το αποτέλεσμα, εξήγησε το γιατί η άμυνα ήταν «κλειδί» μίας ακόμα επιτυχίας και έδωσε το… έναυσμα, ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Πρώτα απ’ όλα, ο αρχηγός μίλησε για την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, η οποία αν και εξ αρχής έκρυβε δυσκολίες, στην πράξη η νίκη ήρθε πολύ εύκολα. «Σίγουρα, αλλά δεν ήταν εύκολο», επισημαίνει, για να προσθέσει «Οι προπονητές μας είχαν πει πως μας περιμένει δύσκολη αποστολή. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τη δύσκολη ήττα που είχαμε και αυτό κάναμε. Ήμασταν πολύ σοβαροί. Πήραμε μεγάλο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και το κρατήσαμε στο δεύτερο, κάτι που δεν κάναμε κόντρα στο Ρέθυμνο, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Η Βασίλισσα πέτυχε 78 πόντους, ενώ δέχτηκε μόλις 58. Ποιο ήταν το κλειδί, λοιπόν; «Κυρίως η άμυνα. Από αυτή ξεκινάμε πάντα. Έχουμε βάλει στόχο να μην δεχόμαστε πάνω από 69 πόντους. Μέχρι τώρα τα πάμε καλά. Είναι δύσκολο όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει τόσο ταλέντο να την κρατάς κάτω από τους 60 πόντους. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

Παράλληλα, ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα. «Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα», τονίζει, ενώ δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο της αναμέτρησης, τον Ράνταλ Φάλκερ «Το κακό είναι ότι χάσαμε τον Ράνταλ. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, αλλά του εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη δράση», επισήμανε στην τοποθέτησή του.

Κλείνοντας, φρόντισε να μας βάλει στο… κλίμα του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο (12/11, 20:00). «Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X