ΟΜΑΔΑ που σε γεμίζει, θα γεμίσει και το ΟΑΚΑ!

ΟΜΑΔΑ που σε γεμίζει, θα γεμίσει και το ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, τα χαρούμενα πρόσωπα και το πάρτι που δημιουργείται, ανεξαρτήτως αν έχει 4000 όπως σήμερα ή 8000 κόσμο όπως με την Μπεσίκτας, αρκεί για να καταλάβει και κάποιος που δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, αν σε ικανοποιεί η συγκεκριμένη ομάδα της ΑΕΚ.

Και δεν είναι απλά ότι σε ικανοποιεί. Σε… φτιάχνει, σε… γεμίζει. Τις όποιες συγκρίσεις με το πρόσφατο παρελθόν, τις είχα επισημάνει από πολύ νωρίς γιατί η διαφορά ήταν εμφανέστατη. Επί της ουσίας δεν τίθεται σύγκριση. Το τι θα πετύχει αυτή η ομάδα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει.

Ανοίγω παρένθεση. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε. Αυτή η ομάδα χρειάζεται και τύχη. Και τύχη, προφανώς δεν είναι να παθαίνει μυικό σπασμό, ο οποιοσδήποτε πολύτιμος παίκτης σου, σε μια φάση γκολ-φάουλ, σε ματς που βρίσκεσαι πάνω από 20 πόντους μπροστά και το έχεις «καθαρίσει» από το πρώτο δεκάλεπτο.

Και όποιος θεωρεί ότι ο Φάλκερ δεν είναι πολύτιμος παίκτης για την ΑΕΚ, καλύτερα να το γυρίσει στο… τάβλι. Κι εύχομαι και ελπίζω, η νέα του ατυχία να μην στοιχίσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο στην Πυλαία, γιατί οι ανάσες που δίνει ο Αμερικανός στον Μαυροειδή, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές. Και είναι κρίμα ρε γαμώτο, πάνω που ανεβαίνει το παιδί, μια να αρρωσταίνει και τώρα να τραυματίζεται. Κλείνω την παρένθεση.

Κι επαναλαμβάνω πως το τι μπορεί να πετύχει και που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα φέτος, είναι και νωρίς, αλλά δεν είναι και εύκολο να το εκτιμήσεις. Για τρία πράγματα όμως, είμαι βέβαιος, ότι θα τα κάνει. Το πρώτο ότι θα συνεχίσει να γεμίζει τον κόσμο της ΑΕΚ, με το μπάσκετ που θα παίζει.

Το δεύτερο που θα είναι παρεπόμενο του πρώτου, ότι θα γεμίσει φέτος το ΟΑΚΑ. Θα δουν δηλαδή, ο Ντίξον και τα άλλα παιδιά, τους 20.000 «Ενωσίτες», κάτι που το περιμένουν πως και πως. Και το τρίτο ότι θα ζήσουμε μεγάλες νίκες. Μακάρι να δει αυτή η ομάδα και αυτός ο κόσμος και τρόπαιο.

Αλλά, ξέρουμε πολύ καλά, ότι δεν είναι ούτε απλό, ούτε εύκολο, ούτε εξαρτάται πάντα, μόνο από το αν διαθέτεις καλή ομάδα. Υπάρχουν άλλωστε και πολύ δυνατοί ανταγωνιστές κι αυτό δεν γίνεται να το παραγνωρίσει κανείς.

Περιμένω κι εγώ πως και πως, τη μέρα που θα γράψω ότι στο τέλος της περσινής σεζόν, αδίκησα τον Γιούρι με την κριτική μου. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά, αλλά δεν το κάνω ακόμα και για να μην τον γκαντεμιάσω. Αυτό που μπορώ ωστόσο να γράψω είναι πως αυτό που βλέπω από τον Ζντοβτς, εντός κι εκτός παρκέ, είναι και αυτό που απαιτώ από έναν προπονητή της ΑΕΚ. Να μην σταματά να είναι απαιτητικός και να συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Ζντοβτς τα κάνει και τα δύο, μέχρι στιγμής, με απόλυτη επιτυχία. Εκτός φυσικά από το πρώτο που είναι ότι έχει δημιουργήσει μια ΟΜΑΔΑ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Κάτι που φαίνεται σε όλα μα όλα τα παιχνίδια. Στον Ζντοβτς, βλέπω και θεωρώ πως όλος ο κόσμος βλέπει, τη νοοτροπία που θέλει να βλέπει από έναν προπονητή της ΑΕΚ, είτε μιλάμε για μπάσκετ, είτε για ποδόσφαιρο.

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Προχωράμε και ανυπομονούμε να δούμε το Σάββατο, την ομάδα στην Πυλαία να κερδίζει τον ΠΑΟΚ. Μπράβο σε όλους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X