Με συνταγή.... Σαρλερουά κόντρα στη Σάσαρι

Η ΑΕΚ και οι Ούγγροι
Photo Credits: INTIME

Η ήττα από την Μπεσίκτας ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει στο μυαλό της μόνο την αναμέτρηση με την Σάσαρι (08/11, 21:00) και το πώς θα καταφέρει να επιστρέψει στις -ευρωπαϊκές- επιτυχίες. Στο πλαίσιο αυτό οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς δεν πήραν… ανάσα και έβαλαν… μπρος τη μηχανή λίγες ώρες μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο.

Το παιχνίδι με την Σάσαρι έχει δυσκολίες, τις οποίες άπαντες γνωρίζουν εντός των τειχών. Παρ’ όλα αυτά στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι μέχρι τέλους, ώστε να πάρουν τη νίκη. Για το λόγο αυτό ο Σλοβένος προπονητής αναμένεται να εφαρμόσει τη… συνταγή με την οποία κέρδισε η Βασίλισσα στο Βέλγιο, κόντρα στη Σαρλερουά. Τότε, που η ΑΕΚ με πίεση στην άμυνα, από την πρώτη πάσα, κατάφερε να… χαλάσει το παιχνίδι των Βέλγων, να ανατρέψει την κατάσταση και να είναι αυτή η ομάδα που πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η Σάσαρι είναι πιο ποιοτική ομάδα, το απέδειξε και στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής όπου αντιμετώπισε τους Βέλγους και δεν θα την… πατήσει το ίδιο εύκολα. Στην ΑΕΚ, όμως, δεν έχουν σκοπό να… αλλάξουν τα πλάνα τους, καθώς ο στόχος είναι να επιβληθεί με το «καλημέρα» η ομάδα στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X