Μιλόσεβιτς στο enwsi.gr: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο με τις νίκες μας»

Μιλόσεβιτς στο enwsi.gr: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο με τις νίκες μας»
Photo Credits: INTIME

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Μπεσίκτας η ΑΕΚ δεν έχασε χρόνο και επανήλθε στις νίκες. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν το… βάλσαμο που ήθελαν άπαντες στην Ένωση, για να ξεχάσουν την ήττα από την τουρκική ομάδα, την πρώτη τη φετινή σεζόν.

Κόντρα στο Ρέθυμνο οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις, έβγαλαν ποιότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ όταν η μπάλα ήταν… βαριά κατάφεραν να βρουν τις λύσεις και να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι. Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του συνόλου, πραγματοποιώντας μία από τις πιο… μεστές εμφανίσεις του με τα «κιτρινόμαυρ».

Ο «Μίνια», ο οποίος… άγγιξε το νταμπλ νταμπλ (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) μίλησε στο enwsi.gr όπου εξήγησε πόσο σημαντικό ήταν για την ψυχολογία της ομάδας να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να βοηθήσει το σύνολο, ενώ έδωσε το… σύνθημα για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, κόντρα σε Σάσαρι και ΠΑΟΚ, για Champions League και πρωτάθλημα, αντίστοιχα.

Ο Βόσνιος φόργουορντ αναφέρθηκε, αρχικά, στη νίκη κόντρα στους Κρητικούς εξηγώντας πως «δίχως αμφιβολία ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν πιστεύω πως παίξαμε τόσο άσχημα κόντρα στην Μπεσίκτας, όμως ήταν δύσκολο το παιχνίδι και το γνωρίζαμε πολύ καλά. Έπαιξαν πολύ καλά και έβαλαν μεγάλα σουτ. Δεν είναι εύκολο να δέχεσαι τέτοιες ήττες, ειδικά στην έδρα σου, όμως επιστρέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας».

Ποια η σημασία της, όμως, για τη συνέχεια της σεζόν; «Κάθε νίκη είναι σημαντική, όμως κακά τα ψέματα σε τέτοια παιχνίδια όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», ήταν η τοποθέτησή του.

Με την εμφάνισή του ηγήθηκε της προσπάθειας, θυμίζοντας τον περσινό -εξαιρετικό- Μιλόσεβιτς. Φροντίζει, όμως, να διατηρεί χαμηλούς τόνους. «Δεν νιώθω εκ των ηγετών», ξεκαθαρίζει, για να συμπληρώσει «Απλώς, από την πλευρά μου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι. Σε κάποια παιχνίδια θα παίξω καλά, σε κάποια όχι. Το σημαντικό είναι να παίρνει τα αποτελέσματα η ομάδα».

Το Ρέθυμνο πέρασε, όμως τα… δύσκολα είναι μπροστά, καθώς ακολουθούν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις με Σάσσαρι (08/11, 21:00) και ΠΑΟΚ (12/11, 20:00). «Αυτά τα δύο παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ σημαντικά για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό για όλους, την ομάδα, τον κόσμο και όσους απαρτίζουν την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό!», είπε ενώ σχετικά με το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την Βασίλισσα ο «Μίνια» ήταν ξεκάθαρος. «Ο κόσμος περιμένει νίκες και εμείς θα προσπαθήσουμε να του τις χαρίσουμε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X