Στο «μικροσκόπιο» οι 12 κόντρα στο Ρέθυμνο

Στο «μικροσκόπιο» οι 12 κόντρα στο Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Το Ρέθυμνο δυσκόλεψε αρκετά την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε ικανό να κάνει… ζημιά, όμως η Ένωση βρήκε τις λύσεις που ήθελε, έβγαλε ποιότητα εντός παρκέ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 80-62, συνεχίζοντας δίχως απώλειες την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά σε μια αναμέτρηση όπου οι προσωπικότητες της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς έπαιξαν καθοιρστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Ας δούμε, έναν προς έναν τους παίκτες της Βασίλισσας μέσα από την κριτική του enwsi.gr

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ξεκίνησε με ρυθμό την αναμέτρηση και κατάφερε να δώσει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι. Δεν απέφυγε τα επιπόλαια λάθη, όμως στα τελευταία λεπτά ήταν αυτός που έπρεπε και ώθησε την ομάδα σε μία ακόμα νίκη. Το «μυαλό» της ΑΕΚ εντός παρκέ.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός έδωσε πολλές λύσεις ακόμα και σε σημεία στα οποία η ΑΕΚ έδειχνε να κολλάει, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Πήρε προσπάθειες, οι περισσότερες εκ των οποίων του βγήκαν και ήταν ο καλός-σταθερός Σάκοτα που μας έχει συνηθίσει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Κώστας Βασιλειάδης: Η καλύτερη φετινή εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα. Μπήκε φοουριόζος στο παιχνίδι και έβαλε 7 γρήγορους πόντους και εν συνεχεία… μίλησε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πολύ καλή εμφάνιση «έλυσε» την άμυνα του Ρεθύμνου με τα σουτ του και ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ μέσα σ’ όλα έπαιξε και πολύ καλές άμυνες.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Ο «Μίνια» ήταν ο καλός, σταθερός Μιλόσεβιτς που μας έχει συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα. «Άγγιξε» το νταμπλ νταμπλ (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) σε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση.

Μάικλ Ντίξον: Επιθετικά ήταν ο γνωστός απρόβλεπτος Ντίξον. Έκανε πολλές… ζημιές στο ζωγραφιστό, με τις διεισδύσεις του, όμως, δεν έμεινε εκεί. Αυτό γιατί φρόντισε να παίξει και για τους συμπαίκτες του, έχοντας 7 τελικές πάσες, δείγμα του πόσο καλός είναι και στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Αμυντικά ήταν για μία ακόμα φορά ο γνωστός συνεπής «Λάρυ». Πίεσε το αντίπαλο γκαρντ όσο περισσότερο μπορούσε και προσπάθησε να κρατήρσιε χαμηλά τον Τάλτον. Το κατάφερε και δημιούργησε προβλήματα στην επίθεση του Ρεθύμνου. Δεν έβαλε τα σουτ αυτή τη φορά, όμως είναι δεδομένο πως στα επόμενα παιχνίδια θα δώσει λύσεις στην επίθεση.

Ράνταλ Φόλκερ: Δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ΑΕΚ. Πήρε μεν 4 ριμπάουντ, ως δείγμα του πόσο καλός είναι στο κομμάτι αυτό, όμως δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε κανένα σημείο του αγώνα. Μέσα σ’ όλα, τον… ξελάσπωσε η καλή εμφάνιση του Μαυροειδή.

Δημήτρης Μωραϊτης: Πρώτη παρουσία για το «next big thing» της Βασίλισσας σε αγώνα της φετινής σεζόν. Ο νεαρός έδειξε πως έχει… τσαμπουκά, όμως η μεγαλοπρεπέστατη τάπα που δέχτηκε από τον Φιτζπάτρικ τον… έριξε ψυχολογικά, ακόμα κι αν δεν ήθελε να το δείξει στο παρκέ.

Δημήτρης Μαυροειδής: Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο «Μαύρο» ήταν σημείο αναφοράς κοντά στο καλάθι, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση όσο αγωνίστηκε. Το highlight του αγώνα ανήκει σε αυτόν, όταν έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο τυο γηπέδου και κάρφωσε, ξεσηκώνοντας τον κόσμο!

Διονύσης Σκουλίδας: Αγωνίστηκε ελάχιστα στο πρώτο μέρος. Πρόλαβε να μαζέψει 1 ριμπαόυντ, όμως δεν έκανε αισθητή την παρουσία του σε κανένα σημείο, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Πολύ καλή και μεστή εμφάνιση, για μία ακόμα φορά. Αντιμετώπισε προβλήματα στη θέση «5», κάτι που μόνο άγνωστο δεν είναι γι αυτόν, όμως ανταποκρίθηκε στο παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όσον αφορά την επίθεση. Πολύ εγκεφαλικός παίκτης, φροντίζει να δίνει λύσεις κάθε φορά.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Δεν κατάφερε να βοηθήσει την Βασίλισσα, αν και αγωνίστηκε ελάχιστα. Στα σκάρτα 3 λεπτά που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πραγματα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X