Νικολαϊδης: "Ψηλά στη συνείδηση μας η Εθνική"

Νικολαϊδης: "Ψηλά στη συνείδηση μας η Εθνική"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ξενοδοχείο «evridiki» πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον δεύτερο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Ισραήλ, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα (19:00) στο ΔΑΚ Κιλκίς.

Παρόντες ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Κώστας Βιολιτζής, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Μιχαλία Καραμισάκη, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Παναγιώτης Λαπατίνας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός, καθώς και ο Παναγιώτης Νικολαϊδης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της και το φιλικό παιχνίδι με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Κιλκίς και του ΓΑΣ Κιλκίς.

Από τους διεθνείς μίλησε ο «κιτρινόμαυρος», Παναγιώτης Νικολαϊδης σχολιάζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμβάλλουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μία χαντμπολική πόλη. Κάνουμε μια νέα αρχή, έχουμε δυνατά φιλικά με το Ισραήλ. Έχουμε σαν στόχο την πρόκριση στους ομίλους του EURO 2020 και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κερδίσουμε Νησιά Φερόε και Κύπρο τον Ιανουάριο. Η Εθνική ομάδα είναι πολύ ψηλά στην συνείδησή πρέπει να παλεύεις σε κάθε ματς. Πρέπει να πονάς την φανέλα και το Εθνόσημο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X