Ούκιτς: «Δύσκολο και για εμάς και... γι αυτούς» (VIDEO)

Ρόκο Λένι Ούκιτς, ένας πραγματικός ηγέτης!
Photo Credits: INTIME

Οι ώρες περνούν και η μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπεσίκτας πλησιάζει. Η Βασίλισσα θέλει να κάνει το 3Χ3 στον όμιλο του Basketball Champions League, στην πιο δύσκολη… αποστολή της ως ώρας.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, εξήγησε γιατί ήταν φυσιολογική η εκκίνηση της Ένωσης στη σεζόν και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο παίρνει τις νίκες η ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Κροάτης άσος στο επίσημο καλάθι του Basketball Champions League:

«Είχαμε μια πολύ καλή αρχή μέχρι τώρα, όμως για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουμε παίξει ακόμα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, όπως η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να περιμένω.

Όλα τα παιχνίδια που πήραμε έπρεπε να τα πάρουμε. Δεν κάναμε κάποια έκπληξη, δεν κερδίσαμε κάποια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν κάτι που περίμενε ο κόσμος από εμάς κι εμείς βγάλαμε τον εαυτό μας στο παρκέ.

Για μένα, το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που θα κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Είτε με καλή άμυνα, είτε με περιφέρεια. Μέχρι ώρας αυτό έχει βγει στη σεζόν.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι, όμως, δύσκολο και γι αυτούς! Είμαστε 2 από τις 5 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης πιστεύω και όποιος αγαπά το μπάσκετ σίγουρα θα απολαύσει την αναμέτρηση».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X