Μπαλάσκας στο enwsi.gr: "Θα παλέψουμε για όλους τους στόχους μας"

Μπαλάσκας στο enwsi.gr: "Θα παλέψουμε για όλους τους στόχους μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο απολογισμός των έξι πρώτων αγωνιστικών βρίσκει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, με απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Το αποτέλεσμα απέναντι στην Πυλαία έδειξε για μια ακόμη φορά την ποιότητα που διαθέτει η «Ένωση» στο ρόστερ της καθώς κατάφερε να διαχειριστεί σωστά ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο  παίκτης της ΑΕΚ, Ευριπίδης Μπαλάσκας μίλησε στο enwsi.gr για τη νίκη επί της Πυλαίας, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και εξέφρασε την πίστη του πως η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος διεκδικώντας όλους τους στόχους της: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι δεν νομίζω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο απλά δεν είμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε αυτό όλο κράτησε μέχρι το 20 από εκεί και πέρα είμασταν καλύτεροι σ όλη την διάρκεια βρήκαμε εύκολες λύσεις στην επίθεση βελτιώσαμε και την άμυνα μας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Μέχρι τώρα η ομάδα μας τα πηγαίνει νομίζω αρκετά καλά είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην αρχή τα παλέψαμε όλα είχαμε μια ήττα από τον ΔΙΚΕΑ οποίος ήταν ίσως πιο έτοιμος από εμάς και σε μια μέτρια εμφάνιση φέραμε μια ισοπαλία απέναντι στον πανελλήνιο …Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για όλους τους στόχους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X