Μακρυγιάννης στο enwsi.gr: "Φάνηκε η ποιότητα μας"

Μακρυγιάννης στο enwsi.gr: "Φάνηκε η ποιότητα μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μακρυγιάννης είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο νεαρός δεξιός εξτρέμ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην «Ένωση» από τον Πανελλήνιο και δείχνει πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να ξεχωρίσει. Αν και αγωνίζεται σε μια δύσκολη θέση όπου υπάρχει ο Μάλικ Χόγκας ο νεαρός είναι έτοιμος για να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής του. Ο Μακρυγιάννης που προ ημερών κλήθηκε και στην Εθνική Νέων πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Πυλαία, πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο 20χρονος παίκτης μίλησε στο enwsi.gr για τη χθεσινή νίκη, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την δική του παρουσία: «Είναι μια ακόμη σημαντική νίκη για την ομάδα μας που δείχνει την προδιάθεση να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν. Αν και αρχικά η μαχητική Πυλαία βρισκόταν μέσα στο σκορ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να επιβληθούμε και να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, έχοντας μια ποιοτικότερη και δυνατότερη ομάδα. Έτσι πήραμε μια εύκολη νίκη» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει όλα τα φόντα να παλέψει με΄χρι το τέλος για μια θέση πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Όσο για την δική μου παρουσία μου αρέσει να αγωνίζομαι για την ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η φετινή παρουσία μου πιστεύω να με βοηθήσει να βελτιωθεί στο παιχνίδι μου και να βοηθήσω περισσότερο και εγώ την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X