Αφήνει στον... πάγκο το 4-4-2

Αφήνει στον... πάγκο το 4-4-2
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσα αγωνιστικά λεπτά δεν είχε παίξει η ΑΕΚ το κλασικό 4-4-2 μέσα στην τελευταία διετία (ίσως και τριετία), πρόλαβε να εφαρμόσει στα δυο πρώτα ματς του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε το συγκεκριμένο σχήμα και στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, όταν έψαχνε ένα γκολ, αλλά και για 55 λεπτά στο κύπελλο με τον Κέρκυρα. Θέλει να το έχει αυτό το σύστημα στο μπλοκάκι του ο Μοράις, διότι θεωρεί πως υπάρχουν ματς, που θα χρειαστεί να το εφαρμόσει. Άλλωστε το ξεκαθάρισε μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Όμως πλέον ο Μοράις ετοιμάζεται να αφήσει στον… πάγκο το κλασικό 4-4-2 και να δουλέψει άλλο σύστημα για το παιχνίδι της Τούμπας. Εξάλλου φάνηκε πως με το συγκεκριμένο σύστημα δεν είναι εξοικειωμένη η ομάδα και δεν της ταιράζει.

Το ερώτημα είναι, σε ποιά επιλογή σχήματος θα πάει ο Πορτογάλος τεχνικός. Το θετικό για τον Μοράις, είναι πως για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε, θα έχει τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις στην διάθεση του. Μόνο ο Βάργκας και ο Λέσκοτ θα είναι απόντες για το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς επιστρέφει και ο Πατρίσιο Ροντρίγκες από την τιμωρία. Μένει να φανεί αν ο Μοράις θα επιμείνει στο 4-3-3, με το οποίο πήγε στο ματς με τον Πανιώνιο, ή θα επαναφέρει το 4-2-3-1, με το οποίο έπαιζε η ΑΕΚ πριν αναλάβει ο Πορτογάλος τεχνικός. Σύστημα το οποίο συνήθιζε πέρυσι και ο Μοράις στην Αντάλιασπορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X