Με τον «έκτο παίκτη» και στο Βέλγιο η Βασίλισσα

Περιμένει τον... έκτο παίκτη κόντρα στη Ζολνόκι
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν έχει δείξει πόσο κοντά στην ομάδα είναι. Και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Είτε μιλάμε για παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, είτε στην επαρχία, είτε εκτός Ελλάδος, πάντα αποτελεί τον… έκτο παίκτη του συνόλου.

Κάτι αντίστοιχο μάλιστα, αναμένεται να συμβεί και στο Βέλγιο, κόντρα στη Σαρλερουά. Εκεί όπου οι φίλοι της Βασίλισσας θα δώσουν βροντερό παρών, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς για να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΑΕΚ με ενεκοίνωσή της γνωστοποίησε κάποια πράγματα, σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων:

«Σε λίγες ώρες η αποστολή της «Βασίλισσας» θα αναχωρήσει για Σαρλερουά.

Το ενδιαφέρον από πλευράς φίλων της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση είναι έντονο, ως εκ τούτου σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Proximous Spirou, η ΑΕΚ B.C. μερίμνησε για τη διασφάλιση εισιτηρίων της αναμέτρησης της Τρίτης (25/10, 21:30: ώρα Ελλάδος, 20:30: ώρα Βελγίου) για τους οπαδούς, που υπέβαλαν -προ ημερών- σχετικό αίτημα από Ελλάδα, Βέλγιο, ή άλλες περιοχές της Ευρώπης. Τα εισιτήρια αυτά και ΜΟΝΟ θα διατεθούν το πρωί της Τρίτης στο Van der Valk Hotel Charleroi Airport.

Για την ομαλή διαχείριση της όλης κατάστασης και τις τελευταίες λεπτομέρειες βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο ο Ηλίας Μπόβαλης, Διευθυντής του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ B.C.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν πρόσβαση στη «zone bleue supérieure» του RTL Spiroudome», αναφέρει η ανακοίνωση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X