Άμυνα, ο οδηγός της!

Άμυνα, ο οδηγός της!
Photo Credits: INTIME

Η παράσταση που προσέφερε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Κύμη ήταν σπουδαία. Η Βασίλισσα κατάφερε να «πνίξει» τον αντίπαλό της, μέσα από την άμυνα, όπου και κράτησε για αρκετή ώρα σε πολύ χαμηλά επίπεδα την ομάδα από την Εύβοια. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου δέχτηκε μόλις 6 πόντους, ενώ μέχρι το 15ο λεπτό μετρούσε μόλις 7 πόντους παθητικό. Αριθμός εντυπωσιακός!

Η συμπεριφορά των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς στο πίσω μέρος του παρκέ ήταν αυτή ακριβώς που ήθελε να δει ο Σλοβένος προπονητής. Το δήλωσε, άλλωστε και μετά το τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι… βγήκε στην Βασίλισσα από τα πρώτα λεπτά, η ενέργεια των παικτών ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα και ήταν απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Το πλάνο του προπονητικού σταφ βγήκε στην εντέλεια και το αποτέλεσμα μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της για φέτος. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Σαρλερουά και το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Εύβοια αποτελεί τον… οδηγό της για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Άλλωστε, σε αναμετρήσεις τέτοιου επιπέδου απαιτείται συγκέντρωση στο… 101%.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X