Τεράστια ΑΕΚάρα "άλωσε" την Βέροια

Τεράστια ΑΕΚάρα "άλωσε" την Βέροια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίτο “διπλό” στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ που επικράτησε με 30-26 του Φίλιππου στη Βέροια

Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Κώστα Τούτση που έδειχνε “αφιονισμένη” μέσα στο γήπεδο και έφυγε νικήτρια από μια ακόμη δύσκολη έδρα. Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις για την ΑΕΚ που δείχνει έτοιμη και ικανή για μεγάλα πράγματα. Με 100 Ενωσίτες στο πλευρό της που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα η ομάδα του Κώστα Τούτση έδειχνε πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει αυτό το ματς. Πήρε από την αρχή τα ηνία και δεν απειλήθκηκε καθόλου. Μετά το παιχνίδι κόσμος και παίκτες έγιναν ένα πανηγυρίζοντας τη σπουδαία νίκη.

Εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ακολουθώντας πιστά το πλάνο της στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και τις πολλές δίλεπτες στο  παιχνίδι η «Ένωση» δεν έχασε την συγκέντρωση της. Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και γρήγορες αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με 3-0. Ο Φίλιππος κατάφερε να μειώσει την διαφορά και να ισοφαρίσει σε 5-5 εκμεταλλευόμενος τις δίλεπτες και τις χαμένες επιθέσεις της ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο ωστόσο η «Ένωση» πήρε φωτιά με τους Χόγκας, Νικολαϊδη, Γεωργιάδη, Πέρρο να βρίσκουν δίχτυα. «έχτισε» σταδιακά μια διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 8-15. Πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια ο Θάνος Συγγάρης ο οποίος ήταν ανίκητος σε πολλά τετ-α-τετ διατηρώντας την διαφορά της ΑΕΚ. Γρήγορο παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Τούτση με πολλές εναλλαγές που έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος αιφνιδίασε με δύο γρήγορα γκολ μειώνοντας σε 11-16. Ο Κώστας Τούτσης ζήτησε γρήγορα τάιμ άουτ για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο ήρεμοι στο παιχνίδι τους διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα τους στο σκορ. Το 14-21 υπέρ της έγινε γρήγορα 17-21 με τα τρία γκολ της ομάδας Βέροιας να φέρνουν μετά από ώρα την διαφορά στα τέσσερα γκολ. Το γκολ του Άντρεγιτς ήταν η απάντηση της ΑΕΚ που πήρε μια σημαντική «ανάσα» και διατήρησε την διαφορά ασφαλείας των 5 γκολ. Η ΑΕΚ ήταν οδοστρωτήρας, δεν άφησε τον Φίλιππο να απειλήσει περισσότερο. Με τους παίκτες να μασάνε σίδερα πήρε τη νίκη με 30-25 και το τρίτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 5-6, 6-9, 7-12, 8-15 (ημχ.) 12-18, 13-20, 16-21, 18-24, 21-26, 26-30.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης 4, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Δομπρής 1, Κόντης, Τριανταφυλλίδης 3, Μπουκοβίνας, Δραγκόλας 1, Κωστακίδης 5, Αποστολίδης 2, Μπαλτατζής, Βραζάλιτσα 4, Παπαδόπουλος, Ζούλφιτς 6.
ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Γεωργιάδης 5, Μακρυγιάνης, Νικολαΐδης 5, Πέρρος 5, Σύγγαρης, Καραστέργιος, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 2, Άντρεγιτς 4, Χόγκας 9, Τσιβρανίδης, Αλικάκος, Μπαλάσκας. Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Κόκκινη: 25:00 Μιχαηλίδης (τρία δίλεπτα), Πέναλτι: 2/5- 3/4, Δίλεπτες: 10/7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X