Ντεμπούτο Μοράις με… κορυφή (20:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Ντεμπούτο Μοράις με… κορυφή (20:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη… εμφάνιση του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ θα γίνει απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος προπονητής στο ντεμπούτο του αντιμετωπίζει την φιλόδοξη ομάδα της Νέας Σμύρνης, σε ένα ματς με πολλές απουσίες.

Οι Πατίτο, Γκάλο και Χριστοδουλόπουλος είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες είναι οι Λέσκοτ και Βάργκας και αμφίβολος ο Γιόχανσον.

Ο Μοράις αναμένεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Ντίντακ αριστερό μπακ, τον Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο στα στόπερ, τον Σιμόες ή τον Γιόχανσον αμυντικό χαφ, τον Μάνταλο με τον Μπακασέτα μπροστά του, με τους Αραβίδη και Πλατέλλα στα άκρα της επίθεσης και τον Αλμέιδα σέντερ φορ στο 4-3-3.

Η ΑΕΚ με «τρίποντο» σήμερα πατά… κορυφή και περιμένει τα αποτελέσματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταδώσει LIVE μέσω WEB RADIO τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X