Η… ακτινογραφία του Πανιώνιου

Η… ακτινογραφία του Πανιώνιου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα που έχει ως στόχο την πεντάδα είναι ο Πανιώνιος που δίνει συνέχεια στην καλή περυσινή σεζόν, παρά τις μεγάλες αλλαγές, όπως η αποχώρηση των Μπακασέτα, Διούδη, αλλά και του προπονητή Ουζουνίδη. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες, με τα τέρματα να είναι 8-5 υπέρ τους. Ένα αξιοσημείωτο γεγονός έχει να κάνει με το ότι εκτός έδρας έχει το απόλυτο (2Χ2), εν αντιθέσει με τη φυσική του έδρα που έχει 1 νίκη και 2 ήττες.

Ιρανική κυριαρχία

Μπορεί στο ρόστερ του Πανιώνιου να υπάρχει το όνομα του Ενγκόνγκ, ωστόσο ο πρώην φορ της Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει θέση στην ενδεκάδα. Αντίθετα, ο νεοαποκτηθείς Ιρανός Μασούντ έχει ξεκινήσει με το… πόδι στο γκάζι έχοντας πετύχει 2 γκολ. Όσα έχει δηλαδή και ο συμπατριώτης του, Ανσαριφάρντ, που είχε δείξει τα διαπιστευτήριά του από πέρυσι. Μαζί τους στην κορυφή των σκόρερ βρίσκεται και ο Φούντας, ενώ από 1 έχουν οι Ενγκόνγκ και Ρισβάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X