Κερδίζει στη Λάρισα, «αναπνέει» και… συνεχίζει (19:30, LIVE enwsi.gr)

Κερδίζει στη Λάρισα, «αναπνέει» και… συνεχίζει (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από απώλεια 5 βαθμών στα δύο τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ πάει σήμερα στο «AEL FC Arena» για το παιχνίδι με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μόνο με νίκη… ηρεμούν και παίρνουν «ανάσα» για την συνέχεια. Αν το κάνουν αυτό, τότε η ΑΕΚ ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας στο -2 από τον Ολυμπιακό. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να έχουμε και άμεσες ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Λέσκοτ, Βάργκας, Πατίτο και Σιμόες, ενώ ο Αλμέιδα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του.

Ετσι η 11αδα της ΑΕΚ αναμένεται να απαρτίζεται από τους Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Γκάλο δεξί μπακ, Ντίντακ αριστερό μπακ, Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, Γιόχανσον αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα, στα δύο άκρα της επίθεσης τον Πλατέλλα με τον Χριστοδουλόπουλο και σέντερ φορ τον Αραβίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X