Μια μελλοντική εικόνα ενός πιτσιρικά, που θα λέει για την ΑΕΚ και τον «Γίγαντά» της!

Μια μελλοντική εικόνα ενός  πιτσιρικά, που θα λέει για την ΑΕΚ και τον «Γίγαντά» της!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν η πρώτη φορά, σήμερα, που πήρα τον 17 μηνών γιο μου, στο γήπεδο, οπότε συγχωρήστε με και κατανοήστε με, που για μένα αυτή ήταν η μεγαλύτερη και η πιο συγκινητική είδηση της ημέρας! Μοιραία, λοιπόν, ανάθεμα κι αν είδα λίγο παιχνίδι, αφού προτεραιότητα είχε το να του μάθω να φωνάζει «ΑΕΚ» και ότι… «χτυπάμε παλαμάκια όταν βάζουν καλάθι αυτοί με τα κίτρινα»! Για πρώτο ματς στη ζωή μας, καλά τα πήγαμε και δεν γκρινιάξαμε και καθόλου!

Και για να κλείσω με τα προσωπικά μου, αφού προφανώς και δεν ενδιαφέρουν κανέναν, μου αρέσει πολύ ως μελλοντική εικόνα, να λέει ένας πιτσιρίκος στους συμμαθητές και στους φίλους του: «Εμένα ο μπαμπάς μου, με πήγε για πρώτη φορά στο γήπεδο, όταν ήμουν 17 μηνών. Μπορεί να μην θυμάμαι τίποτα, αλλά είχαμε κερδίσει με 40 πόντους διαφορά και είχε τιμηθεί ένας γίγαντας της ΑΕΚ»!

Ο «Γίγαντας» Γιώργος Τρόντζος, αντίθετα με τον «Παγκόσμιο» συμπαίκτη του, Γιώργο Αμερικάνο, ευτύχησε να δει από το γήπεδο, τη μυθική φανέλα με το «νούμερο 6», να υψώνεται στον ουρανό του ΟΑΚΑ. Κι ευτύχησε, αμέσως μετά, να δει μέσα στο παρκέ και μια ΟΜΑΔΑ, ξανά με όλα τα γράμματα κεφαλαία, που διέλυσε με 40 πόντους διαφορά (μετά τους 41 επί του Κόροιβου και τους 18 επί του Απόλλωνα μέσα στην Πάτρα) και το Λαύριο.

Το έγραφα μετά τα δυνατά φιλικά που έδωσε η «Βασίλισσα» στην Αθήνα, το έγραψα μετά τον Κόροιβο, το έγραψα μετά την Πάτρα, το επαναλαμβάνω και τώρα, ότι πολύ πιο σημαντικό γεγονός ακόμα και από τις νίκες και τα μεγάλα σκορ, είναι πως για πρώτη φορά φέτος και σίγουρα ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, η μπασκετική ΑΕΚ έχει δημιουργήσει μια ομάδα, στην οποία, όλοι της οι παίκτες, είναι αξιόλογοι και ικανοί να προσφέρουν και να βοηθήσουν.

Κι εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως με πέρυσι, δεν υπάρχουν παίκτες που να μπαίνουν στο παρκέ και να μονολογείς «ωχ, θα μας σπάσει τα νεύρα αυτός». Πιο χαρακτηριστικό γεγονός, από αυτό που συνέβη σήμερα, με το μοίρασμα των πόντων της ομάδας, με απίστευτα εντυπωσιακό τρόπο, δεν υπάρχει.

Η ΑΕΚ πέτυχε 96 πόντους, με τον πρώτο της σκόρερ – βλέπε Ντίξον – να έχει πετύχει 12 πόντους και τους τελευταίους της σκόρερ – βλέπε Μιλόσεβιτς, Λαρεντζάκη και Σκουλίδα – να έχουν πετύχει από 5 πόντους, ο καθένας! Ας το ψάξουν οι μπασκετικοί και οι στατιστικολόγοι, αν και από πότε, έχει να συμβεί κάτι ανάλογο.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για την ομάδα. Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα και μπράβο τους! Μπράβο και στους Ζντοβτς-Μανωλόπουλο! Μπράβο σε όλους! Μπράβο και στους 6000 «Ενωσίτες» που στήριξαν την ομάδα. Ραντεβού στο ίδιο μέρος, αλλά στις 19:00, για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ΑΕΚάρας, το βράδυ της Τρίτης!

Το ξεχωριστό και το πιο μεγάλο «μπράβο» αξίζει στον Μάκη Αγγελόπουλο. Μπράβο, για αυτό που δημιουργεί, μπράβο που σέβεται το παρελθόν και τιμά τις αξίες, μπράβο που δεν εγκαταλείπει ποτέ… Η δικαίωση των προσπαθειών του, είναι κοντά. Πρώτα από τον κόσμο, που με μαθηματική ακρίβεια, θα γεμίσει σύντομα το ΟΑΚΑ. Και ύστερα από τις μεγάλες επιτυχίες και τους τίτλους. Τα πολύ καλύτερα έρχονται!

Ήταν ένα απόγευμα, το σημερινό, που δεν θα το ξεχάσει κανείς μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X