Ανοίγει η "αυλαία" της 4ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές του μπαράζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Handball Premier

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδιαα

ΔΟΥΚΑΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (14:00)
Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» προέρχεται από βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και σαφέστατα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όντας το φαβορί απέναντι στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν σοβαρές απουσίες, αφού θα μείνουν στην συμπρωτεύουσα οι Σεβαστίδης, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος, Καφαντάρης, Λάππας, Βάκκας, ενώ και ο Δούκας έχει -όπως συμβαίνει από την αρχή της σεζόν- αρκετές απουσίες.

ΑΕΡΩΠΟΣ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (17:30)
Στο ΔΑΚ Έδεσσας άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς περιμένει τον Αερωπό που μέχρι στιγμής μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (18:00)
Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Διομήδη. Ο «δικέφαλος» έχει το απόλυτο με τρεις νίκες και με πειστικές εμφανίσεις, ενώ ο Διομήδης βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνοντας ότι ξεπερνάει την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ. Πάντως και οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στα φαβορί για την τετράδα των πλέι οφ.

ΦΟΙΒΟΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ (18:00)
Στις Συκιές θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού ο Φοίβος Συκεών θα φιλοξενήσει τον Φίλιππο. Οι Βεροιώτες θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο σε σχέση με τον Φοίβο που παραμένει χωρίς βαθμό.

Handball Premier (4η αγωνιστική)
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Τόλιος- Κουτσός, Μίγκας)
Έδεσσας 17:30, Αερωπός Έδεσσας- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Χατζηγεωργίου)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Φίλιππος Βέροιας (Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
ΔΓ Νίκαιας 14:30, Άρης Νίκαιας- Σεριφάτο Αιγίου (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κυριακούλιας)
Καματερού 16:00, ΑΕΚ- Πανελλήνιος (Τσάμος- Φωκίτης, Αντωνόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X