Νικολαϊδης: "Έχουμε το αβαντάζ λόγω έδρας"

Νικολαϊδης: "Έχουμε το αβαντάζ λόγω έδρας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Πανελλήνιο υποδέχεται αύριο η ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης σχολίασε για το παιχνίδι: «Έχουμε καινούργιο αέρα, καινούργια διάθεση τη φετινή σεζόν. Ερχόμαστε από δύο νίκες σε τρία ματς. Έχουμε πάρει μία ψυχολογία. Ο Πανελλήνιος θα είναι σκληρός αντίπαλος, είναι δουλεμένη ομάδα. Έχουμε το αβαντάζ της έδρας. Το ξεκίνημα μας είναι πολύ καλό. Καταφέραμε και πήραμε μεγάλο «διπλό» μέσα στο Άργος. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την διάθεση. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πρώτο αυτό διάστημα».
Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Πανελληνίου Μάριος Τζανακάκης επεσήμανε: «Έπειτα από δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουμε ίδιους στόχους, αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ με άλλο μάτι και πιο ελεύθερα. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε για να ανέβουμε ψηλότερα και να ξεχωρίσουμε στη βαθμολογία από νωρίς. Πιστεύω το ματς θα κριθεί στην άμυνα και το ποια ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένη, ειδικά στα τελευταία λεπτά, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Περιμένω ένα πόλυ δυνατό ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X