Πιέσεις των «μεγάλων» στον Θεοδωρίδη για τη διοικούσα επιτροπή

Πιέσεις των «μεγάλων» στον Θεοδωρίδη για τη διοικούσα επιτροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης εμφανίζεται να δέχεται έντονες πιέσεις από τις μεγάλες ΠΑΕ για τη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τελεί υπό διεθνή επιτήρηση για τους επόμενους μήνες. Η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής βέβαια δεν έχε γίνει ακόμη γνωστή και οι μεγάλες ΠΑΕ φαίνεται να πιέζουν τον γενικό γραμματέα της UEFA για τα πρόσωπα που θα επιλεγούν.

Σε ό,τι αφορά τη «συμμαχία» των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού κινούνται προς την κατεύθυνση να μην έχει το πάνω χέρι στην επιτροπή το σύστημα που λυμαίνεται εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Παράλληλα δε, τάσεται και κατά της παραμονής του Παυσανία Παπανικολάου στο Πάρκο Γουδή. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που αναμένεται να δει με καλό μάτι και ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Οι επαφές πάντως με τα υποψήφια μέλη της διοικούσας θα γίνουν από τον επιτετραμμένο της FIFA για το ελληνικό πρόβλημα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη που φέρεται να έχει ήδη κάνει τα πρώτα τηλεφωνήματα.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X