«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ»

Οι 30 μέρες που λύγισαν και το βουνό της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μεγάλοι άνδρες ξεχωρίζουν και γιατί ξέρουν πότε πρέπει να αποχωρήσουν. Ο Στέλιος Μανωλάς, εκείνος που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του περυσινού κυπέλλου, εκείνος που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από κάθε πόστο για δεκαετίες, αποχώρησε από την ομάδα. Η ιστορία έχει αποδείξει πως στη σχέση της ΑΕΚ με τον Μανωλά δεν υπάρχουν αντίο, αλλά η σημαία της ομάδας απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία τους που ολοκληρώθηκε σήμερα.

«Επειτα από συζήτηση που είχα σήμερα με τον πρόεδρο, κατάλαβα πως το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να αποχωρήσω από την Ακαδημία. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο, τον πρόεδρο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Όλα τα στελέχη της πρώτης ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες και τα μέλη της Ακαδημίας. Εύχομαι η χρονιά να τελειώσει με την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X