Ο Ζντοβτς κάνει αυτό που δεν έκανε ο Σάκοτα...

Ο Ζντοβτς κάνει αυτό που δεν έκανε ο Σάκοτα...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 10 από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ζντοβτς, σκόραραν. Οι 5 είχαν διψήφιο ranking, τρεις έπιασαν διψήφιο αριθμό πόντων κι άλλοι δύο έφτασαν κοντά στο διψήφιο. Κι όλα αυτά, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΚ είχε ρεσιτάλ αστοχίας στα τρίποντα, σουτάροντας «8 στα 29» και γενικότερα δεν ήταν καλή στην επίθεση, με νευρικές επιλογές, κάτι το οποίο θα πρέπει να επισημανθεί και να βελτιωθεί. Σε ένα ματς επίσης, στο οποίο οι δύο «μπόμπερ» της, Βασιλειάδης και Σάκοτα, τα… έσπασαν, με «1 στα 9» τρίποντα ο πρώτος και με «0 στα 3» ο δεύτερος. Συνολικά, δηλαδή… «1 στα 12»!

Το σημερινό πρώτο ματς για το πρωτάθλημα της Α1, ήρθε να επιβεβαιώσει κάποια συμπεράσματα που είχαν εξαχθεί από τα δυνατά φιλικά που έδωσε η ομάδα στην Αθήνα, αλλά και από το ματς Κυπέλλου με τον Κόροιβο. Και το βασικότερο εξ’ αυτών είναι πως η «Βασίλισσα» διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις σε δύσκολες και κρίσιμες στιγμές. Η μεγάλη τελική διαφορά οφείλεται αφενός σε αυτό το γεγονός και αφετέρου στο ότι η ΑΕΚ σκλήρυνε την άμυνά της στην δ’ περίοδο, εξ’ ου και το επιμέρους 8-20.

Όπως και να ‘χει, μιλάμε για πρεμιέρα πρωταθλήματος, που πάντα εγκυμονεί κινδύνους και εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ την «πάτησε» το Σάββατο, με την ήττα από τη νεοφώτιστη, Δόξα Λευκάδας, μια ομάδα που μπήκε τελευταία στιγμή στην Α1 και προετοιμάζεται εδώ και κανά 20ήμερο. Αυτό που μου προκαλεί επίσης, πολύ θετική εντύπωση από τη νέα ΑΕΚ, είναι ότι δεν ικανοποιείται ο Ζντοβτς και μένει περισσότερο σε αυτά που δεν του αρέσουν και λιγότερο στα θετικά.

Ο Γιούρι κάνει αυτό που δεν έκανε ο Ντράγκαν στο αντίστοιχο ξεκίνημα της περσινής σεζόν. Δεν στέκεται στις νίκες, κι ας είναι με μεγάλα σκορ. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει μπροστά του, πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους από τον Κόροιβο και από τον Απόλλωνα, και στις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει η ομάδα.

Το σκοράρισμα πρέπει να μοιραστεί ακόμα περισσότερο απ’ ότι ήδη μοιράζεται και να μην εξαρτάται σε τόσο μεγάλο βαθμό από τον Ντίξον. Το πάθος, τη σκληράδα και τη μαχητικότητα των Μαυροειδή και Μιλόσεβιτς, πρέπει να την έχουν και οι υπόλοιποι παίκτες του. Τα λάθη και η νευρικότητα πρέπει να περιοριστούν, γιατί θα έρθουν και παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στις τελευταίες επιθέσεις.

Υ.Γ.: Ο κόσμος της ΑΕΚ στην Επαρχία δείχνει το δρόμο. Ο κόσμος της ΑΕΚ στην Αθήνα, θα ακολουθήσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X