«Στοπ» στην μίρλα και… ευχέλαιο

Τιμούρ ο δίκαιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και  γάιδαρος λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση της ΑΕΚ, αυτή η ρήση δείχνει να ταιριάζει… γάντι. Οκ, ήρθε η γκέλα με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, η ομάδα στο Φάληρο έχασε με κάτω τα χέρια, αλλά το να είναι η ΑΕΚ στο επίκεντρο των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ώρα που οι απέναντι… παραπατούν, είναι και λίγο παράδοξο.

Προφανώς και στην Ένωση υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Άμεση κιόλας. Προφανώς επίσης, αν στη Λάρισα τη Δευτέρα δεν έρθει η νίκη, θα υπάρξουν εξελίξεις. Ενδεχομένως και το ίδιο βράδυ. Αλλά για σταθείτε ρε παιδιά. Ο ΟΣΦΠ δεν ήταν δηλαδή στην ίδια και χειρότερη κατάσταση, πριν μια βδομάδα; Ο Μπέντο δεν είχε έτοιμες βαλίτσες για αναχώρηση, μέχρι να τον… κρατήσει στο λιμάνι η ΑΕΚ, με την εμφάνισή της στο ντέρμπι; Ή μήπως είναι καλύτερα στον ΠΑΟΚ που απέτυχε να κερδίσει ακόμα και στη Βέροια ή στον ΠΑΟ, όπου ο Στραματσόνι τα έκανε… μαντάρα στο Βίγκο, κόντρα στην Θέλτα;

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει μια χρονιά, λες και έχει φάει… μούντζα. Με μια γκρίνια που υπήρχε από το καλοκαίρι κιόλας και έναν αρνητισμό, άνευ προηγουμένου. Κάτι που το πλήρωσε. Πριν το ματς με τη Σεντ Ετιέν, ο Γιόχανσον παθαίνει γαστρεντερίτιδα και τίθεται εκτός. Ακολουθεί ο τραυματισμός του Αλμέιδα στη μέση, η μη λογική αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία, η υποτροπή και τελικά ο Πορτογάλος, χάνει το ντέρμπι.

Ο Βάργκας τραυματίζεται στην προπόνηση και τίθεται εκτός μάχης, την ίδια ώρα που ο Λάζαρος έχει μόλις επιστρέψει από τραυματισμό και είναι ανέτοιμος, ενώ ο Μάνταλος ετοιμάζεται να αγωνιστεί μετά από επέμβαση στη μύτη και με μάσκα! Και φυσικά, σε όλα τα παραπάνω, οι ενοχλήσεις που επανήλθαν στον αχίλλειο του Σιμόες αλλά και το τελευταίο… χτύπημα, με τον τραυματισμό του Λέσκοτ στην Αγγλία, σε στατικό ποδήλατο, κατά τη διάρκεια του διήμερου ρεπό της ομάδας.

Ε, όποιος όλα τα παραπάνω τα βλέπει λογικά, μάλλον θα πρέπει να ψαχτεί λίγο περισσότερο. Η ομάδα εκτός των άλλων, χρειάζεται άμεσα και… ευχέλαιο. Να φύγει το κακό κλίμα και ο αρνητισμός, να σταματήσει επιτέλους αυτή η… μίρλα που έχει ξεπεράσει κάθε όριο και να συγκεντρωθούμε. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή, η ΑΕΚ είναι μόλις στο -3 και μπορεί από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, να κλείσει κι άλλο την ψαλίδα. Ηρεμία, λίγο θετική ενέργεια και επιτέλους στοπ στην γκρίνια χρειάζεται τώρα.

Στην τελική, αν φανεί και τη Δευτέρα, πως χρειάζεται κάτι περισσότερο για να αντιστραφεί η κατάσταση, θα γίνει. Όλα τα άλλα, απλά δεν εξυπηρετούν πουθενά. Ίσα ίσα που μεγαλώνουν το όποιο πρόβλημα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη να αποβάλλει επιτέλους αυτόν τον αρνητισμό, από το ξεκίνημα κιόλας της χρονιάς. Μιας χρονιάς που μπορεί στο τέλος να μας βρει όλους να πανηγυρίζουμε. Αυτό το πράγμα που τείνει να εξελιχθεί σε… σύνδρομο σε αυτή την ομάδα, πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X