Είναι (πάλι) εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Ζοφρουά Γκισάρ» το βράδυ της 28ης Ιουλίου μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με την Σεντ Ετιέν. Όλα έδειχναν ότι ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος θα ήταν για… τα καλά στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια την τρέχουσα σεζόν. Τελικά η ίωση που τον ταλαιπώρησε στην έναρξη του πρωταθλήματος για αρκετές μέρες, του έκανε κακό.

Εμεινε εκτός αποστολής, έχασε αρκετά παιχνίδια, αλλά τώρα είναι ξανά εδώ. Το έδειξε στην Καλλιθέα. Πήρε 90λεπτο από τον Κετσπάγια και πολλές φορές «μπάλωνε» και τα λάθη του Γιόχανσον που δεν ήταν σε καλή μέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, ο 18χρονος πήρε και πρωτοβουλίες. «Άπλωσε» το παιχνίδι της ΑΕΚ στα άκρα, έβγαλε πολλές φορές τον Μπακάκη στην πλάτη του αριστερού μπακ, και «έφτιαξε» το 0-3 του Πλατέλλα με μια μεγάλη μπαλιά από το κέντρο που «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα.

Ο Γαλανόπουλος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ο Κετσπάγια τον ξαναβάζει στο κάδρο των χαφ. Ειδικά από την στιγμή που ο Σιμόες έχει πρόβλημα και δεν είναι 100% και ο Λαμπρόπουλος παίζει… υπηρεσιακά «κόφτης» παρότι κλασικός «μαντουμαδόρος» στόπερ.

Και δεν αποκλείεται αυτό να μετρήσει ενόψει Λάρισας στις 17 Οκτωβρίου. Εκεί που δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τον Γαλανόπουλο. Και δεν αποκλείεται να είναι αυτό από την βασική 11αδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X