«Χτίζει» το μέλλον της με ρόστερ... Πανευρωπαϊκό

«Χτίζει» το μέλλον της με ρόστερ... Πανευρωπαϊκό
Photo Credits: INTIME

Τα… χτυπήματα στην ΑΕΚ έρχονται εκεί που δεν τα περιμένει κανείς! Η Ένωση φρόντισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το νεανικό στοιχείο στο ρόστερ της, δοκιμάζοντας τον Γιανίκ Φράνκε, Ολλανδό διεθνή μπασκετμπολίστα, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του (20 ετών). Μάλιστα, έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου, φροντίζοντας να δείξει την αγωνιστική αξία του.

Ο Φράνκε αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του με την Βασίλισσα και κατόπιν να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος. Παρ’ όλα αυτά, η κίνηση… ματ έγινε, με την Ένωση να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Τι μήνυμα; Πως έχει στόχο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με νεαρούς εξελίξιμους παίκτες, ώστε σε μερικά χρόνια αυτοί να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα και να την οδηγήσουν σε μεγάλες στιγμές. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ήρθε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, στην Ευρώπη, ο Έντιν Άτιτς και για τον λόγο αυτό αποκτήθηκε και ο Φράνκε.

Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει τον… τρόπο της, ώστε να κάνει δικό της κάθε στόχο που έχει θέσει, όσον αφορά μεταγραφικά ζητήματα…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X