Τα... χρυσά μωρά της ΑΕΚ είναι εδώ!!

Τα... χρυσά μωρά της ΑΕΚ είναι εδώ!!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του είχαν πολλά να πουν στους παίκτες τους, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο, για το Κύπελλο Ελλάδος. Εξάλλου, ο Σλοβένος προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία τους και φρόντισε να το δείξει με την στάση του στη συνέντευξη Τύπου. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν κάποια στοιχεία, τα οποία έκαναν τον Σλοβένο προπονητή να αισιοδοξεί ενόψει συνέχειας. Και αυτά σχετίζονται με την παρουσία των «μικρών» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Κώστας Βασιλειάδης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εκτός δράσης και έτσι ο Γιούρι Ζντοβτς μοίρασε το χρόνο σε όλους τους παίκτες του. Οι Διονύσης Σκουλίδας, Γιώργος Τσαλμπούρης και Δημήτρης Μωραϊτης πήραν μέρος στο rotation του έμπειρου προπονητή και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο πρώτος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξε πως σε παιχνίδια με ομάδες όπως αυτή της Αμαλιάδας έχει την ποιότητα να σταθεί, αλλά και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Ο «Τσάλμπι» από την άλλη, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε έτοιμος από το πρώτο λεπτό που πάτησε παρκέ. Ο Έλληνας σέντερ φροντίζει ώστε να εντάσσει νέα πράγματα στο παιχνίδι του, όπως το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, ενώ το μακρινό σουτ φροντίζει να το… τελειοποιεί σταδιακά! Ο Μωραϊτης, από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε… μουδιασμένα την αναμέτρηση, αλλά όσο περνούσε η ώρα έβρισκε τα πατήματά του και έδωσε πράγματα εντός παρκέ. Μάλιστα, μαζί με τον Τσαλμπούρη δημιούργησαν την πιο όμορφη φάση του αγώνα, με το κάρφωμα του τελευταίου!

Όλα αυτά δείχνουν πως η ΑΕΚ έχει ρόστερ γεμάτο με «έτοιμους» παίκτες, ώστε να ανταποκριθούν σε αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους, με τον Ζντοβτς να βλέπει πως μπορεί να… ανοίξει το rotation στα επόμενα παιχνίδια, υπολογίζοντας κάθε μονάδα του ρόστερ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X