Είναι ΟΜΟΡΦΗ, είναι ΟΜΑΔΑ, έχει ΠΑΡΟΝ, έχει και ΜΕΛΛΟΝ!

Είναι ΟΜΟΡΦΗ, είναι ΟΜΑΔΑ, έχει ΠΑΡΟΝ, έχει και ΜΕΛΛΟΝ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρώτα δείγματα γραφής από τα πολύ δυνατά φιλικά που είχε δώσει η μπασκετική ΑΕΚ, με γέμιζαν με αισιοδοξία, αλλά προφανώς συγκρατημένη καθ’ ότι… φιλικά. Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, κόντρα στον Κόροιβο για το Κύπελλο Ελλάδας, ήρθε όχι απλά να μου επιβεβαιώσει, την αισιοδοξία και τα αρχικά συμπεράσματα που είχα καταγράψει, αμέσως μετά το νικηφόρο φιλικό με την Γαλατά, αλλά και να αυξήσει κατακόρυφα αυτή μου, την αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει ότι η ΑΕΚ τα έκανε όλα σωστά, σε άμυνα και επίθεση και χωρίς να σημαίνει ότι οι 41 πόντοι της διαφοράς, λένε τα πάντα. Οπωσδήποτε κάτι λέει αυτή η διαφορά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασύρει την ομάδα.

Είχα γράψει και στο προηγούμενο μπασκετικό blog, ότι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ από αυτή την ομάδα, συγκρίνοντας πάντα με το παρελθόν, είναι ότι δεν έχει παίκτη που να μην είναι καλός, που να σου σπάει τα νεύρα, που να κάνει πράγματα που να σε κάνουν να αναρωτιέσαι «μα είναι δυνατόν αυτός να είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας;».

Αυτή η ομάδα δεν έχει παίκτες που να σουτάρουν και να λες «τώρα ή θα σπάσει το ταμπλό ή δεν θα φτάσει η μπάλα στο στεφάνι», δεν έχει πλέι μέικερ που θα πάνε για «λέι απ» απέναντι στα θηρία με τις πιθανότητες για τάπα να είναι πάνω από 95%, δεν έχει ψηλούς που να μην μπορούν να πηδήξουν ούτε… εφημερίδα (και να έχουν και παράπονα από πάνω που δεν παίζουν πολύ). Αυτή η ομάδα δεν έχει στο ρόστερ της, τους 5 παίκτες από την 12άδα, να πετυχαίνουν όλοι μαζί, 1 πόντο και να έχουν μαζέψει 1 ριμπάουντ!

Είναι μια ΟΜΑΔΑ μπάσκετ με όλα τα γράμματα της λέξης ΟΜΑΔΑ, κεφαλαία! Με ισορροπημένο ρόστερ, με βάθος ρόστερ (σ.σ. σήμερα σκόραραν οι 11 από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ζντοβτς), με παίκτη «σημείο αναφοράς», με παίκτες έμπειρους, με παιδιά που έχουν πραγματικά μεγάλο ταλέντο. Είναι επίσης μια ομάδα, που εν αντιθέσει με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα, φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι πολύ καλά δουλεμένη. Είναι μια ομάδα που σε προϊδεάζει για πολύ όμορφα πράγματα φέτος, αλλά και για ένα ακόμα πιο σπουδαίο μέλλον.

Και μην ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα, αυτή που είδαμε σήμερα, από την οποία απουσίαζαν, το βασικό «τριάρι» – βλέπε Βασιλειάδης – το πολύ σημαντικό «εργαλείο» που λέγεται Λαρεντζάκης, μια ομάδα στην οποία έκανε ντεμπούτο ο Ιβάνοβιτς, μια ομάδα που πέρα από τα «χρυσά παιδιά» που εντυπωσίασαν, Σκουλίδα, Τσαλμπούρη, Μωραΐτη, έχει για… καβάντζα για την Ευρώπη και το πιο μεγάλο ταλέντο που ακούει στο όνομα Άτιτς.

Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια για τους στόχους της, αλλά ότι είναι ΟΜΑΔΑ, ότι έχει ΠΑΡΟΝ, ότι έχει ΜΕΛΛΟΝ, ότι μάς «φτιάχνει» πολύ, ότι μάς αρέσει πολύ και ότι ανυπομονούμε να την δούμε, την ερχόμενη Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, αν μη τι άλλο, μπορούμε να το πούμε!Αυτά… και να τη φτύνουμε για να μην τη ματιάσουμε, γιατί την τελευταία διετία, εκτός από τα όποια… στραβά της, είχε και πολλή γκαντεμιά.

Υ.Γ.: Πολύ ορθή η επιχείρηση-προσγείωση από τον Ζντοβτς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ειδικά για τα νέα παιδιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X