Καλαμπάκος: «Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ»

Καλαμπάκος: «Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος επεσήμανε πως ο Κόροιβος πρέπει να αντασυνταχθεί ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας τόνισε: «Όλα τα ωραία τελειώνουν. Για τον Κόροιβο παρατράβηξε. Λίγο… στραπατσαριστήκαμε σήμερα. Δεν μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Είναι διαβολοβδομάδα γιατί σήμερα με ΑΕΚ και μετά με Ολυμπιακό. Να ανασυνταχθούμε λίγο από την κούραση. Έχουν μείνει 7-8 ετοιμοπόλεμοι. Να γυρίσουν οι τραυματίες και να αρχίσουμε την προσπάθεια στην Basket Leaguex. Ήταν πολύ καλύτερη η ΑΕΚ. Όταν τα παιδιά της ΑΕΚ σοβαρεύτηκαν, θα έλεγα ότι μας… ισοπέδωσαν. Τέτοια μαθήματα μας χρειάζονται. Ήταν εξαιρετική η ΑΕΚ για 25 λεπτά».

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας, από την πλευρά του, τόνισε: «Δεν χωράνε πολλά σχόλια. Προσπαθήσαμε, αλλά η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη. Έχουμε διάφορα προβλήματα τραυματισμών. Ε΄ναι επιτυχία που ο Κόροιβος πρώτη φορά έφτασε στα προημιτελικά και είμαστε ικανοποιημένοι. Αρχίζει το πρωτάθλημα τώρα και θα δούμε. Εύχομαι καλή χρονιά»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X