Οι παλιές δόξες της ΑΕΚ στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι παλιές δόξες της ΑΕΚ στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φόντο το ιστορικό Παλαμήδι, στο γραφικό Ναύπλιο, έγινε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση με γραφική ύλη των ειδικών σχολείων της περιοχής, στον οποίο παρευρέθηκε ο γνωστός για την αγάπη του στην ΑΕΚ Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος επίσης οπαδός της ΑΕΚ.

“Σκοπός του παιχνιδιού, που γίνεται με την συμπαράσταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, είναι η συγκέντρωση γραφικής ύλης για τα Ειδικά Σχολεία της περιοχής μας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στην Πυργέλα και Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο στα Λευκάκια)”, επεσήμανε ο εκ των ιδρυτών των Celebrities Ναυπλίου και μέλος της διοικούσας επιτροπής τους, με παρέα τους Νίκο Καραβίδα, Σταύρο Χαρλά και Γιώργο Καζά, Γιάννης Αντωνόπουλος.

Και συνέχισε: “Αντί εισιτηρίου οι θεατές έφεραν στο Στάδιο νερομπογιές – τετράδια – πινέλα ζωγραφικής – μπλοκ ζωγραφικής – είδη ζωγραφικής – μολύβια – μαρκαδόρους- φάκελους με λάστιχο – συρραπτικά – γόμες – ξυλοκόπαγες – ξύστρες – κόλλες σε υγρή μορφή – καλαθάκια σκουπιδιών – φυτά και χώμα τύρφη. Είναι μερικά από τα είδη που έχουν πολύ ανάγκη τα παιδιά των παραπάνω σχολείων και χαρά μας, εάν καταφέρουν με τη δική μας αρωγή να τα αποκτήσουν. Και με την ευκαιρία, ως εκπρόσωπος της ομάδας ποδοσφαίρου Celebrities Ναυπλίου, να ευχαριστήσουμε ως ομάδα ιδιαίτερα για την βοήθεια και την ευαισθησία για τα παιδιά, τον Διευθυντή κ. Γαληνό και τους συνεργάτες του”

Ο κ. Γιάννης Αντωνόπουλο, με θητεία μεταξύ άλλων σε Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΟΚ και Παναυπλιακό, επεσήμανε ότι κλήθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο Ναύπλιο γι’ αυτό τον πολύ σημαντικό σκοπό, αφού η Ένωση, αποτελεί ένα ιερό σύμβολο για πολλούς στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X