«Κοιτάμε μπροστά»

Εικόνες από το ΑΕΚ -ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από τον ΔΙΚΕΑ δεν επηρεάζει την ομάδα χάντμπολ που επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος

Η ήττα από τον ΔΙΚΕΑ σίγουρα απογοήτευσε την ομάδα χάντμπολ και τους παίκτες της ΑΕΚ που έφτασαν πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η «Ένωση» πάλεψε στα ίσια σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο η εμπειρία και η κλάση του Αλέξη Αλβανού στα κρίσιμα σημεία έκανε την διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν πολλά θετικά να κρατήσουν από την αναμέτρηση αλλά κυρίως τον αγωνιστικό τσαμπουκά που παρουσιάζει η ομάδα σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Όπως έχουν αναφέρει και οι παίκτες θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και το αποδεικνύουν μέχρι τώρα σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Ο προπονητής, Κώστας Τούτσης κράτησε τα στοιχεία που δεν λειτούργησαν πολύ καλά έτσι ώστε να τα δουλέψουν στις επόμενες προπονήσεις και να παρουσιάζονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Να σημειωθεί μάλιστα πως οι δύο βασικοί παίκτες της ΑΕΚ, Πέρρος και Χόγκας αγωνίστηκαν με γαστρεντερίτιδα ενώ ο Γεωργιάδης δεν ήταν απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα. Παρόλα αυτά στάθηκαν όλοι αξιοπρεπέστατα και πίστεψαν μέχρι το τέλος στη νίκη. Πολύ σημαντική ήταν για τους παίκτες και η παρουσία του κόσμου που τους έδωσε μεγάλη ώθηση. «Χάσαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι φαβορί για τον τίτλο. Λάθη στο πλάνο μας αλλά προχωράμε μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο και την ORIGINAL 21 που ήταν στο γήπεδο και μας στήριξαν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χόγκας στη σελίδα του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X